Femstjärnig villa i Toscanas skärgård

Hotel Villa Ottone, Portoferraio, Elba, Italien

Upp till -62% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Cottage-rum

Fridfull oas på den vackra ön Elba, inkl. frukost och en middag

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -62% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt kan komma att införas.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 29 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig lyx i äldre villa i Toscanas skärgård, inklusive frukost och en middag

  • En lugn oas på ön: En avkopplande omgivning välkomnar dig på detta vackra, femstjärniga hotell på ön Elba. Gör dig hemmastadd i ett av de charmiga rummen med och ta in de vackra miljöerna ute på terrassen.

  • Livsnjutning på högsta nivå: Njut av solen och värmen på hotellets privata strand, eller svalka dig med en cocktail från baren vid poolkanten och unna dig lite extra njutning med en skön massage i hotellets spa.

  • Italienska rätter i mängder: Njut av dina måltider i skuggan av träden i hotellets trädgård eller bli serverad på din privata terrass. Du kan välja fine dining i restaurangen, grillrätter eller lokala specialiteter i poolrestaurangen och lättare snacks i strandbaren.

Faciliteter

- Säsongsöppen utomhuspool
- Säsongsöppet spa
- Tre restauranger (varav två är säsongsöppna)
- Två barer
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit

Från Italiens fastland kan man nå ön Elba antingen via färja eller med flygplan till den lokala flygplatsen Marina di Campo, vilket tar ungefär 20 minuter.
Localita Ottone, 57037 Portoferraio, Elba, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor