Femstjärnigt hotell på Adriatiska kusten

Grand Hotel da Vinci, Cesenatico, Italien

Executive-rum

Executive-rum

Femstjärnig italiensk lyx med privat strand, spa och trädgård vid Adriatiska havet, inklusive frukost, välkomstdrink, rabatt på middag och spaentré

På Grand Hotel da Vinci väntar en elegant vistelse vid kusten med en rad olika bekvämligheter. Det femstjärniga hotellet är beläget precis norr om Rimini i en mysig liten stad precis vid det Adriatiska havet. Den vackra vita exteriören i jugendstil matchas med skinande marmorgolv och vacker stuckatur. Du checkar in på ljudisolerade rum där möblerna i antik stil och parkettgolven kompletteras med moderna bekvämligheter.

Du börjar dagen med en inbjudande frukostbuffé med varma och kalla rätter. Du kan sedan enkelt tillbringa många timmar på hotellets spa som erbjuder både en inomhuspool och lyxiga behandlingar. Hotellet har även en inbjudande trädgård och en egen strand med en nyöppnad restaurang med terrass på översta våningen. Vill du upptäcka mer av det närliggande området bjuder Cesenatico på både historia och mysiga matställen. Staden grundades på 1300-talet och här hittar du en kanal ritad av självaste Leonardo da Vinci och en rad olika restauranger.

På kvällen kan du njuta av elegant presenterade rätter och gott italienskt vin på Monnalisa. Slå dig ner vid runda bord med vita dukar och njut av utsikten över trädgården och havet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor