Femstjärnigt hotell på Adriatiska kusten

Grand Hotel da Vinci, Cesenatico, Italien

Upp till -55% Idag På utvalda erbjudanden.

Executive-rum

Executive-rum

Lyxigt boende med privat strand i Italien, inkl. frukost, välkomstdrink m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -55% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 12 EUR per dag.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx xx 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnig italiensk lyx med privat strand, spa och trädgård vid Adriatiska havet, inklusive frukost, välkomstdrink, rabatt på middag och spaentré

Rum

Alla rum är elegant inredda i ljusa färger och vackra antika möbler. Executive-rummen är mellan 20-24 kvadratmeter stora och har badrum i mosaik. Rummen är ljudisolerade och har moderna bekvämligheter som TV och internet.

Faciliteter:

- Platt-TV
- Wi-Fi
- Ljudisolering

Mat

Hotellets restaurang Monnalisa passar perfekt för romantiska luncher och middagar. Du slår dig ner vid runda bord med vita dukar och blickar ut över den vackra trädgården och havet genom de stora fönstren. På restaurangen serveras rätter tillagade på ekologiska råvaror från hotellägarna familjen Batanis egna gård, bara några kilometer från boendet. Det finns även en gedigen vinlista med både ett italienskt och internationellt utbud. På hotellets strandrestaurang La Spiaggia serveras antipasti samt fisk och skaldjur.

Spa

Hotellets spa erbjuder en stor inomhuspool, gym och lyxiga massagebehandlingar med handgjorda produkter från Kérala i Indien. På Dolce Vita Spa kan du även unna dig en pedikyr eller manikyr.

Läge

Hotellet är beläget i Cesenatico vid Adriatiska havet. Läget passar perfekt för dig som gillar strand, hav, historia och italiensk mat. Grand Hotel da Vinci har en egen strand och i Cesenatico hittar du en rad olika restauranger, ett fiskemuseum och en kanal ritad av Leonardo da Vinci. Boendet ligger cirka 24 kilometer norr om semesterorten Rimini.
Viale Carducci 7, 47042, Cesenatico, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor