Femstjärnigt nära stranden i Dubrovnik

Rixos Libertas Dubrovnik, Dubrovnik, Kroatien

Standard Dubbel- eller Twin-rum i annexet

Standard Dubbel- eller Twin-rum i annexet

Standard Dubbel- eller Twin-rum i annexet

Standardrum i Annexet

Femstjärnigt lyxhotell med spa och strandnära läge i vackra Dubrovnik, inklusive halvpension, bubbel och spaentré

Detta femstjärniga hotell ligger så nära stranden att du nästan kan hoppa i det kristallklara havet direkt från sängen. Och inte vilken strand som helst utan här talar vi om Bellevue Beach som är belägen i en av Kroatiens vackraste vikar precis nedanför staden Dubrovnik.

Närheten till havet är dock bara en del av den oförglömliga semester som väntar när du checkar in på Rixos Libertas Dubrovnik. Hotellet ligger 15 minuters promenad från Dubrovniks historiska stadskärna och erbjuder moderna, stilrent inredda rum, ett stort poolområde och inte mindre än tre barer och tre restauranger där du kan äta allt från medelhavsrätter till färsk fisk och skaldjur.

Här kan du kombinera avkopplande semesterdagar med sportaktiviteter som tennis, yoga, dykning, cykling och vandringsturer i den vackra naturen. Du kan även tillbringa många härliga timmar på hotellets stora spa-anläggning som erbjuder två pooler, turkiskt bad, bastu och en lång rad välgörande behandlingar.

Avsluta sedan dagen med en gourmetmiddag på eleganta Lalezar Grill House och en god drink i Agora Bar som dessutom bjuder på en hisnande panoramautsikt över det Adriatiska havet. Om du vill fortsätta kvällen kan du pröva lyckan på hotellets kasino som är öppet långt in på småtimmarna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor