Femstjärnigt slottshotell i Toscana

Castel Porrona Relais & Spa, Toscana, Italien

Deluxerum

Classic-rum

Bo i ett medeltida slott i vackra Toscana, inkl. frukost, välkomstdrink och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -43% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt boutiquehotell i ett privat slott på den toskanska landsbygden, inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

Rum

Rummen är inredda i en lantlig toskansk stil med antika möbler och vackra tyger. Alla rum är inredda med olika färgteman och med moderna badrum med dusch plus LCD-platt-TV med Media Set Premium TV-system. Vissa rum har panoramautsikt över den vackra landsbygden.

Faciliteter:

- Luftkonditionering
- Wi-Fi
- Hårtork
- Toalettartiklar
- Minibar
- Kaffemaskin

Mat

På Il Chiostro kan du njuta av regionala läckerheter som serveras tillsammans med goda italienska viner. Vill du ha något sött efter maten så erbjuder restaurangens konditor ett smaskigt urval av desserter. Du kan även välja från en à la carte-meny till lunch och middag och du kan välja om du vill äta i restaurangens vackra trädgård eller inne i den intima och mysiga restaurangen.

Spa

Agua Spa är ett lyxigt spa med ett fridfullt läge. Här kan du koppla av med en marockansk hammam, basta, prova på vinterapi-bad och njuta av behandlingar och massage med oljor och viner från regionen.

Läge

Castel Porrona Relais & Spa ligger i den lilla staden Porrona som i sin tur ligger mitt i det böljande toskanska landskapet, söder om Siena. Hotellet ligger en kort bilresa från andra välkända och populära ställen som Florens och Montalcino och det är även nära till de varma källorna i Saturnia Maremma och den glamorösa kusten Punta Ala.
Via della Fiera, 58044 Porrona, Cinigiano GR, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor