Femstjärnigt slottshotell i Toscana

Castel Porrona Relais & Spa, Toscana, Italien

Deluxerum

Classic-rum

Femstjärnigt boutiquehotell i ett privat slott på den toskanska landsbygden, inklusive frukost, välkomstdrink och spaentré

Castel Porrona Relais & Spa är en medeltida toskansk by med ett vackert slott, mitt i det böljande vackra landskapet. Slottet byggdes runt 1100-talet och har bland annat ägts av de två adelsfamiljerna Tolomei och Piccolomini från Siena. Hotellet har ett härligt läge på den toskanska landsbygden med närhet till många historiska och kulturella platser som Siena, Florens, Argentario och naturreservatet Maremma.

Hotellet har nyligen genomgått en stor renovering och öppnade igen 2016, så nu kan du njuta av de fräscha och vackra rummen, besöka det privata slottet, äta god mat på hotellets restaurang, hänga i hotellets Clubhouse eller i en av de två barerna, skämma bort dig på spaet (eller få massage på rummet) eller ta ett dopp i den sommaröppna, uppvärmda poolen. För en ännu lyxigare upplevelse kan du få en personlig butler som hjälper dig med allt du behöver.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor