Femstjärnigt spahotell i Lissabon

Corinthia Hotel Lisbon, Lissabon, Portugal

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Deluxe King-rum

Deluxe King-rum

Deluxe King-rum

Glamour från början till slut på spahotell i Lissabon, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2 EUR per person (över 13 år) och natt (max sju nätter) tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Glamoröst och femstjärnigt spahotell i centrala Lissabon, inklusive frukost och extra förmåner

  • Ett prisbelönt hotell med vacker utsikt: Corinthia Hotel reflekterar Lissabons atmosfär perfekt med sin utsikt över stadens 1770-talsakvedukt och vackra Montsano Nature Park. Du har ett perfekt läge för din semester och bor bara en kort bit från stadens bästa museer, boulevarder och affärer.

  • Upplev det bästa av det portugisiska köket: Med två restauranger och två barer kan du njuta av allt det portugisiska köket har att erbjuda. För en gourmetupplevelse ska du besöka restaurang Erva. På sommaren och våren är utomhusrestaurangen och baren Soul Garden även ett utmärkt alternativ, där lättare tilltugg och cocktails serveras.

  • Kombinera stadsbesöket med wellness: Hotellets spa erbjuder en rad behandlingar och faciliteter, som bland annat vattenterapipool, jacuzzi, isfontän, ångbad, gym och swimmingpool.

Faciliteter

- Spa
- Inomhuspool
- Gym
- Två restauranger
- Loungebar
- Roomservice dygnet runt
- Concierge

Hitta hit

Hotellet ligger bara sju kilometer från flygplatsen, dit det tar ungefär tio minuter med bil. Närmaste tunnelbanestation ligger 150 meter från hotellet. 

Bra att veta

Hotellets gym har en åldersgräns på 16 år. Barn under 16 år är välkomna till hotellets pool och spa i målsmans sällskap. 
Avenue Columbano Bordalo Pinheiro, Lissabon, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor