Femstjärnigt spahotell i södra Italien

Relais Histò San Pietro Sul Mar Piccolo, Taranto, Italien

Exclusive Dubbelrum

Exclusive Dubbelrum

Deluxerum

Deluxerum

Exklusivt hotell med spa, utomhuspool och restaurang i syditalienska Apulien, inklusive frukost och spaentré

Perfekt för
Landsbygd Mat Avslappning Romantik Sightseeing Spa

Missa inte

Upptäck närområdet på två hjul. Hotellet tillhandahåller cyklar så att du som gäst ska kunna njuta av landskapet på bästa sätt. Utforska den vackra kusten, cykla bland olivlundarna och vingårdarna och stanna till på en mysig trattoria för en bit mat. Den som söker sol och bad behöver inte leta länge. Här finns många stränder att välja mellan. Längtar du efter lite storstadspuls? Taranto är staden vid havet som erbjuder både shopping och restaurangupplevelser. Här finns också en rik historia för den som vill lära känna områdets ursprung.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor