Femstjärnigt vid en strand på Mauritius

Seasense Boutique Hotel and Spa, Palmar, Mauritius

Charm-rum

Boende på ett nyöppnat femstjärnigt hotell för vuxna på en av Mauritius vackraste stränder, inklusive halvpension, massage och extra förmåner

Om du är ute efter en avkopplande semester med soldränkta stränder precis utanför dörren, ett lyxigt spa och ett stort urval av härliga restauranger så är Seasense Boutique Hotel & Spa ett hotell för dig. Det femstjärniga hotellet öppnar sina dörrar i september och ligger på Mauritius östra kust, bara några steg från den paradisiska Belle Mare-stranden.

Detta nyrenoverade hotell för endast vuxna erbjuder eleganta och luftiga rum som är inredda med ljusa färger och naturliga material. När du inte kopplar av på den kritvita sandstranden kan du skämma bort dig själv med en skön behandling i spaet eller roa dig med aktiviteter som cykling och snorkling. Belle Mare är dessutom hem till två berömda golfbanor – The Links och The Legend- medan staden Mahebourg med sina färgglada kolonialhus bjuder på butiker, marknader och restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor