Fyrstjärnigt boende i hippa Vesterbro

First Hotel Mayfair, Köpenhamn, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Eklektiskt hotell med bra läge i Köpenhamns Vesterbo, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig i närheten av hotellet mot en extra kostnad (går ej att reservera).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo ett stenkast från Centralstationen på hemtrevligt hotell med sportbar och gym, inklusive frukost

  • Perfekt läge oavsett planer: Bo på ett trivsamt hotell med boutiquekänsla i Vesterbro med närhet till klassiker som Tivoli och Glyptoteket liksom till Kødbyens hippa barer och spännande matupplevelser.

  • Upplev Köpenhamn från cykelsadeln: Då staden är platt som en rödspätta finns det inget bättre sätt att ta sig fram i den än på cykel. På hotellet kan du hyra en hoj och susa fram längs gatorna på två hjul som en äkta köpenhamnare.

  • Härlig dansk avslappning: Natten behöver inte vara slut bara för att solen börjar gå upp. Hotellets Lobbybar har öppet dygnet runt och serverar öl, vin, cocktails och läsk. Börjar det kurra i magen på småtimmarna är en rejäl frukostbuffé aldrig långt borta.

Faciliteter

- Gym
- Cykeluthyrning
- Wi-Fi
- Airluggage

Hitta hit


First Hotel Mayfair ligger ett stenkast från Köpenhamns centralstation. Från Kastrups flygplats tar det ungefär 20 minuters med bil och 13 minuter med pendeltåg eller tunnelbana.
Helgolandsgade 3, 1653, Köpenhamn, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor