Modernt hotell med toppenläge i Köpenhamn

First Hotel Twentyseven, Köpenhamn, Danmark

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Bo en kort promenad från Ströget, Tivoli och andra höjdpunkter, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -26% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 250 DKK per dag, som betalas på plats. Det går inte att boka parkering i förväg.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 21 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende med bästa läget i Köpenhamn, med sevärdheter och shopping på tröskeln, inklusive frukost

  • Avkopplande stämning på hotellet: När du inte är ute på vift kan du ta det lugnt på ditt andra hem. Insup den sköna atmosfären i loungen, slå dig ner på terrassen eller köp ett snacks i lobbybutiken och vila fötterna på rummet medan du planerar kvällens äventyr.

  • En hälsosam start på dagen: Innan du beger dig ut på Köpenhamns gator grundar du med hotellets frukostbuffé, som bland annat består av danska specialiteter, bakelser och nybryggt kaffe.

  • Bo på en avundsvärd adress: Du kan knappast bo mer centralt än så här. Du befinner dig bara tre minuters promenad från Rådhustorget, Tivoli och Ströget. Varför inte göra som lokalborna och utforska staden från cykelsadeln? Du kan hyra en cykel på hotellet.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Terrass
- Cykelhyrning
- Rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Centralstationen ligger knappt tio minuters promenad från hotellet och flygplatsen cirka tio kilometer bort.
Løngangstræde 27, 1468, Köpenhamn, Danmark

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor