Flott gömställe för vuxna på Korfu

Mr & Mrs White Corfu, Acharavi, Korfu, Grekland

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium Double Garden View-rum

Premium Double Garden View-rum

Premium Double Garden View-rum

Avkopplande dagar på minimalistiskt boutiquehotell med strandnära läge, inklusive frukost, välkomstdrink och mer

En vistelse på nyöppnade Mr & Mrs White Corfu är som balsam för själen. Det fyrstjärniga boutiquehotellet ligger vackert inramat av orörd natur på den norra delen av ön och har en enkel och harmonisk inredning som direkt ger ett lugn även till de mest stressade resenärer. Ta några djupa andetag och sjunk ner i en bekväm solsäng ute i den lummiga trädgården eller kör ett yogapass vid poolen.

Fira din ankomst med en uppfriskande drink innan du tar en promenad längs den kilometerlånga sandstranden Acharavi Beach som kantas av restauranger, caféer och barer. Om avkoppling står på schemat kan du luta dig tillbaka i bubbelpoolen eller svalka dig i poolen under den grekiska solen. I bergen bakom Acharavi hittar du fina cykel- och vandringsleder och du kan även hyra en bil och utforska Korfus rika, historiska arv.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor