Flyg och hotell

Boka en paketresa med flyg och hotell med TravelBird. Det är snabbt, smidigt och du slipper lägga ned tid på att få planeringen att passa ihop.

Erbjudanden

Välj avresedatum
21 erbjudanden
När du har bestämt dig för att du ska åka bort återstår den mindre roliga delen av resan. Bokning av biljetter, hotell och annat kan kännas jobbigt, men oroa dig inte, TravelBird kan hjälpa till och gör det enkelt för dig att boka resan!

Enligt Göteborgsposten har efterfrågan på paketresor ökat, då allt fler uppskattar att det är både tryggt och billigt. Med garanterad plats på både plan och hotell är det enkelt att komma iväg och resan kan få en avkopplande start, utan stress. Det har nog hänt oss alla att man först bokat ett hotell som man blivit förtjust i, men sen dröjt med att boka flygbiljetterna. Detta resulterar ofta i att biljettpriset hinner gå upp. Bokar du flyg+hotell direkt så är risken för höjda priser mindre och du är garanterad din drömresa utan att behöva kompromissa på slutpriset! Enligt Expedias pressmeddelande kan resenärer spara upp till 51% av på priset genom att boka flyg och hotell samtidigt, särskilt till långväga destinationer som New York. Självklart är det ibland svårt att bestämma vart och hur man ska gå tillväga för att boka en resa och hotell, då det ofta finns skilda viljor i resesällsskapet. Med paketresor kan du undvika mycket stress och press.

Att planera, eller att inte planera... det är frågan!

Spenderar du mycket tid inför resan med att undersöka exakt vad du vill se, äta och göra? Eller föredrar du att bara kliva av planet och se vart äventyret tar dig?

Vart flyger du härnäst?

Vad triggar ditt upptäcktsresande alterego att resa? Vi på TravelBird gör vårt bästa för att hitta de mest inspirerande och ovanliga reseerbjudandena.

Kanske tycker du att en guidad norrskensvandring i Skandinaviens vildmark låter mer spännande än en exotisk rundresa i Sri Lankas magiska natur?

Hur det än är kan du alltid förvänta dig att en resa med TravelBird levererar upplevelser utöver det vanliga! Våra resor med flyg har allt du behöver för att både fly vardagen med en kortare weekendresa i en storstad, en traditionell solresa vid Medelhavet eller när du är sugen på en långväga och exotisk resa. Paketresor gör det enkelt och smidigt för dig som bekvämt vill boka en resa där alla transportsträckor redan är noggrant beräknade och bokade, enligt dina behov och önskemål.

Inspireras av litteraturen

Sätt på en ny film eller öppna en ny bok och dröm dig bort. För en stund spelar du huvudkaraktären i dramat i ett exotiskt land.

Många fiktiva miljöer tar inspiration från, eller utspelar sig i, riktiga miljöer. Ta chansen att uppleva de fascinerande omgivningarna som använts vid inspelningen av din favoritfilm!

Är du helt fast i Game of Thrones? Då får du missa inte att besöka inspelningsplatsen “King’s Landing”, staden som vanligvis heter Dubrovnic och ligger i Kroatien. Är du mer intresserad av kultur? Res till Belgien och strosa runt i romantiska Bruges, andas samma luft som Scarlett Johanssson och Colin Firth under inspelningen av “Flicka med pärlörhänge”. Kanske blir även du inspirerad till att utveckla din konstnärliga förmåga för alla inspireras vi på olika sätt. Antingen gillar man att undersöka vad som är de trendigaste resmålen innan man bestämmer sig för att boka en resa, eller så föredrar man att blunda och peka på en karta. Oavsett hur man väljer destinationen inför nästa äventyr, så är du snart på väg när du valt att smidigt boka flyg och hotell samtidigt.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter