Förstklassig resort på atoll i Maldiverna

LUX South Ari Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldiverna

Upp till -58% Idag På utvalda erbjudanden.

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

Water-villa

Water-villa

Water-villor

Beach Pavilion

Drömsemester på exklusiv maldivisk atoll med extra allt, med all-inclusive, hel- eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -58% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på 6 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Information om transfer:

Transfer från Malé till hotellet ingår ej. Var god och boka transfer direkt med hotellet senast 72 timmar innan ankomst.

Transfer med sjöflygplan tur och retur kostar 320 USD per person (12 år och äldre), och 160 USD för barn (2-11 år). Spädbarn åker med utan extra kostnad. 

Transfer med inrikesflyg och motorbåt kostar 320 USD per person (12 år och äldre), och 160 USD för barn (2-11 år). Spädbarn åker med utan extra kostnad. 

Sjöflygplan kan bara flyga i dagsljus (06.00 till 16.00). Gäster som ankommer till Malé efter klockan 16.00 måste därför själva ordna med övernattning. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 16 augusti 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev paradisstränder på resort i Maldiverna med fem restauranger, barer, strandklubb och moderna träningsfaciliteter, med all-inclusive, hel- eller halvpension

  • Upplev en unik paradismiljö: Resorten är belägen på en privat ö med drömlika vyer och turkosblått, kristallklart vatten. Tillbringa lata dagar i solen och värmen vid det lyxiga poolområdet eller låt dagarna gå i en hängmatta på den kritvita finkorniga sandstranden. Avsluta med skön stämning och goda paraplydrinkar på strandklubben Beach Rouge.

  • Utbudet av aktiviteter: Resorten erbjuder fantastiska möjligheter till dyk- eller snorklingsupplevelser i en spännande undervattensvärld med såväl exotiska fiskar som stora valhajar. Bland sportaktiviteterna finns vattensporter, tennis, beachyoga och cykling. För den träningssugna finns ett modernt utrustat gym för konditions- och styrketräning.

  • Ät i flera restauranger: Resorten erbjuder hela åtta olika restauranger och fem barer där du kan äta och dricka gott. Umami serverar fräscha rätter från det japanska köket och för sofistikerade marknadsrätter beger du dig till East Market. I Allegria, Senses och Mixe kan du beställa från en meny med internationella rätter.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

För att ta sig till Maldivernas internationella flygplats i Malé tar du dig med sjöflygplan till och från resorten, vilket tar cirka 30 minuter enkel väg. Läs mer om transfer under "Mer information" nedan.
South Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldiverna

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor