Fotbollsresor

Rafflande och sensationell fotboll i världsklass ska upplevas på riktigt, häng med TravelBird på fotbollsresor till spännande platser runt om i Europa!

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Har du länge drömt om att få stå på arenan för att själv känna dofterna och stämningen på läktaren på riktigt? Nu har du din chans.

Fotbollsentusiaster har länge kanske drömt om att få åka och se de där extra magkittlande matcherna på nära håll, och det har aldrig tidigare varit så lätt att göra drömmen till verklighet. Fotboll är världens mest populära sport så det är kanske inte helt otippat att fotbollsresor har blivit extremt populära och trendiga på senare tid. Och under stora världsmästerskap blommar turismen ofta extra starkt i städerna där dessa matcher äger rum. Sitta framför TV:n hemma i alla ära, men att vara där och känna stämningen och få uppleva det på riktigt, är oslagbart. Man har inte upplevt fotboll på riktigt innan man varit på sin första riktiga match. Varför inte då gå all in, och faktiskt åka iväg för att se ditt favoritlag och samtidigt upptäcka och njuta av fartfyllda och intressanta platser runt om i Europa. Och det finns fler anledningar än själva fotbollen att åka på en fotbollsresa, kan vi nästan lova. Många städer är otroligt dedikerade till fotbollen och vad känns härligare än att vara mitt i fotbollspulsen i en ny stad som bara väntar på att bli utforskad. Ta med kompisarna, familjen eller din käraste på en oförglömlig resa som ni kan dela tillsammans i resten av ert liv! Delad glädje är dubbel glädje.

Upptäck Europa genom fotbollen

Dröm dig bort till spännande matcher men också fantastiska platser.

Passa på att kombinera din fotbollsresa med häftiga platser i Europa, upplev nya kulturer och kanske testa på ett annorlunda kök.

Upptäck nya platser på dina fotbollsresor, London är exempelvis en väldigt vanlig destination på grund av Premier League. Storslagen stad i kombination med spännande fotboll kan knappast bli en tråkig resa. I London bor det ca 8,6 miljoner människor och staden är långt ifrån tråkig. Det är en stad som aldrig sover och som flest människor i hela världen reser till. Det finns alltid fler alternativ av saker att göra och visste ni att trafiken går ungefär lika snabbt idag som den gjorde när det bara fanns häst och vagn i staden?

England är också känt för sitt intresse i fotboll, så umgås bland likasinnade, drick god öl och ät fish n’ chips, den är ju bäst i London sägs det. Eller varför inte åka till minst lika populära, fotbollsmässigt i alla fall, Liverpool. På dina fotbollsresor till Liverpool kan du se “the Reds” på deras hemmaplan och samtidigt dela upplevelsen med ca 45 000 andra fans! Det är ju trots allt den mest framgångsrika fotbollsstaden i hela England, fotbollens mecka. Liverpool har vunnit hela 27 stycken League-championships, 5 Europa-turneringar, 3 stycken Uefa-kupper and 11 FA-kupper! Det är bara att ta av hatten och bocka.

En resa för hela familjen

Ta med barnen, din käraste eller kanske svärföräldrarna, denna resa kan alla uppskatta!

Även om man kanske inte är den mest fotbollsintresserade i gänget är en fotbollsresa något annorlunda och unikt.

Även om fotboll är en stor del av resan, så kan ni också passa på att umgås och ha trevligt tillsammans, att dela ett intresse eller en hobby med andra är alltid så mycket roligare. Eller varför inte överraska en kompis med en resa för bara er två? Då kan ni äntligen snacka ostört om fotboll utan att behöva ha någon bredvid som kanske hojtar att ni ska sänka volymen på TV:n, hur skönt låter inte det. Fotboll skapar en gemenskap, och det kan verkligen få människor att komma tillsammans som annars aldrig kanske hade träffat varandra. Så säg hej till mannen eller kvinnan bredvid dig och träffa människor från olika delar av världen som brinner för fotboll lika mycket som du gör.

Fördelar med fotbollsresor

Vi har nämnt några, men det finns fler än så.

Ni vet redan att fotbollsresor har förutsättningarna att bli riktigt roliga, men här kommer några ytterligare alternativ till varför man borde åka.
  • Kvalitetstid med nära och kära. Passa på att umgås med vänner eller släkt som uppskattar fotboll lika mycket som du!

  • Uppfyll dina drömmar och se de där matcherna du alltid drömt om. Det är inte så svårt och stort som du kanske trott.

  • Se dina favoritspelare live. Känn stämningen på läktaren, den är oslagbar.

  • Åk samtidigt till spännande städer och njut av din semester och sov i en skön hotellsäng om nätterna.

  • Skapa härliga minnen för resten av livet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter