Fräscht lägenhetshotell på tyska Usedom

Nadler Hof, Ahlbeck, Usedom, Tyskland

Standard-lägenhet

Standard-lägenhet

Standard-lägenhet

Superior-lägenhet

Superior-lägenhet

Superior-lägenhet

Loft-lägenhet

Loft-lägenhet

Modernt lägenhetshotell på tyska Usedom med närhet till havet och restauranger

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -34% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,70 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 23 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Helrenoverat lägenhetsboende i anrik byggnad vid stranden på semesterön Usedom, inklusive rabatt på inträdet till Ostsee Therme

  • Hotellets äldre charm: Det toppmoderna boendet är inrymt i en vacker byggnad med anor från sekelskiftet och som på 1920-talet ansågs vara ett av öns pampigaste hotell. Samtliga utrymmen är i dag helrenoverade och du kan därför vänta dig en vistelse med alla tänkbara moderna bekvämligheter.

  • Se fram emot stranddagar: Ta en kort promenad och du är framme vid en av norra Europas finaste stränder. Ahlbeck har blivit mångas semesterfavorit i Nordeuropa och är välkänt för sina dyner och den mjuka vita sanden. Passa även på att vänta in solnedgången ute på piren.

  • Ät gott på öns restauranger: På Usedom finns ett stort antal restauranger och flera som serverar rätter från det baltiska köket. Du kan äta middag på gastropubar, beställa rökt strömming på en servering vid havet eller stanna till vid någon av de imponerande villorna längs med havet som ofta inrymmer små mysiga restauranger.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Parkering

Hitta hit

Från flygplatsen Heringsdorf tar det cirka 10 minuter med taxi till boendet. Från Ystad går också färjor till grannstaden Świnoujście. 
Kirchenstrasse 7, 17419 Seebad Ahlbeck, Usedom, Mecklenburg-Vorpommern, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor