Fridfull strandidyll på Mauritius

Hilton Mauritius Resort & Spa, Flic-en-Flac, Mauritius

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

King Deluxerum

King Deluxerum

King Grand Deluxerum

King Grand Deluxerum

King Grand Deluxerum

Bo femstjärnigt vid en vykortsvacker sandstrand på Mauritius, inkl. halvpension, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på hotellets priser ?
Parkering finns tillgänglig och kräver ingen reservation.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Drömsemester på femstjärnig resort med egen sandstrand, spa, infinitypool, flera restauranger, barer och en förtrollande vy över Indiska oceanen, inklusive halvpension och extra förmåner

  • Lyxig vila för kropp och sinne: På det rogivande spaet kan du njuta av hälsosam avkoppling för både kropp och själ. Unna dig en skön massage, koppla av i bastun, skäm bort dig själv med en skönhetsbehandling eller prova på en tai-chi-klass.

  • Exotiska smaker och magiska vyer: På resorten finns flera restauranger och barer där du kan äta nyfångad fisk och skaldjur, kreolska läckerheter och thailändska specialiteter. Se solen gå ner över Indiska oceanen och njut av oförglömliga middagar under stjärnorna.

  • Njut av drömlik omgivning: Vakna upp till ljudet av vågorna, varma vindar och vajande palmer. Börja dagen med en kopp rykande kaffe och en god frukost, ta på dig badtofflorna och sjunk ner i den sköna solstolen vid infinitypoolen.

Faciliteter

- Infinitypool
- Restaurang
- Bar
- Spa
- Strand

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en timme med taxi från SSR International Airport. Till och från flygplatsen erbjuds en bekväm transferservice dygnet runt.
Coastal Road, Flic en Flac, Mauritius

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor