Friluftsvistelse i de tyrolska bergen

Alphotel Stocker, Sydtyrolen, Italien

Double Standard-rum

Alphotel Stocker

Alphotel Stocker

Bo på ett mysigt och familjärt alphotell med spa och restaurang, inklusive halvpension, välkomstdrink, massage och mer

Längtar du efter total avkoppling långt bort från vardagens stress? Tillhör du en av de som älskar god mat, vacker natur och naturnära aktiviteter? Om svaret är ja på dessa frågor bör du bege dig till Alphotel Stocker, beläget i Sydtyrolen i norra Italien. Semestern kan nämligen inte bli mer rogivande än på detta familjära och välkomnande spahotell med böljande berg och grönskande natur som kuliss. Här njuter du av frisk alpluft och ett stort utbud av spännande aktiviteter och detta är ett riktigt paradis för vandringsentusiasten.

Skäm bort kroppen på hotellets spa där det finns bastu, en inomhuspool och ångbad. Här kan du också boka upp dig på rogivande massage- och skönhetsbehandlingar utförda av riktiga proffs. Efter att du spenderat en dag med guidade hajkturer eller cykelfärder bland bergen kan du avnjuta utsökt mat på hotellets restaurang som serverar alpinska och medelhavsinspirerade specialiteter. Unna dig också något gott att dricka från den imponerande vinlistan, innan det är dags att återvända till ditt mysiga hotellrum.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor