Exklusiv strandresort på Zanzibar

Fumba Beach Lodge, Fumba, Zanzibar, Tanzania

Upp till -66% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxe Garden View eller Sea View-rum

Deluxe Garden View eller Sea View-rum

Tropisk vistelse i bungalows med mysig spaavdelning, inkl. helpension och massage

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -66% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 USD per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Tidig incheckning kan ordnas mot en tilläggskostnad samt i mån av tillgång på rum. Det är inte möjligt att checka in före klockan 09.00 på morgonen. Gäster som anländer med tidigt flyg och önskar checka in innan 09.00 måste boka en extra hotellnatt. 

Parkering finns tillgänglig på plats och behöver inte förbokas. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 9 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev avkopplande dagar på intim resort med bar och restaurang vid vacker strand på Zanzibar, inklusive helpension och massage

  • Sola och bada i underbar miljö: Packa strandväskan och slå dig ner på någon av de sköna solsängarna intill vattnet. Här kan du tillbringa långa och avkopplande dagar i solen eller trädens skugga och ta ett dopp i det turkosblå vattnet. För något gott att dricka kan du beställa drycker i Dhow Beach Bar.

  • Ät fräscha och smakrika måltider: I hotellets restaurang tillagas rätterna med frukt och grönt som skördats i närheten. Lokala fiskare levererar färsk fisk och de bördiga markerna ser till att du kan njuta av solmogna tomater och tropiska frukter. I köket används färska kryddor från byn Fumba för de äkta smakerna från denna del av Afrika.

  • Se fram emot njutning i spaet: Bege dig till mysiga Baobab Spa för en stunds lyxig avkoppling i en harmonisk miljö. Här erbjuds du massage, behandlingar för händer och fötter, kroppsskrubb och hennamålningar. Du kan även boka in dig på en romantisk kväll med middag och bad i jacuzzin som du hittar uppe i ett stort träd.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Pool
- Spa
- Dykcenter
- Parkering

Hitta hit


Till den internationella flygplatsen Kisauni tar det cirka en halvtimme att köra med bil.
Fumba Beach Lodge PO Box 3705 3705 Zanzibar, Tanzania

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor