Fyrstjärnig strandresort i södra Italien

Hotel Baia dei Faraglioni Beach Resort, Mattinata, Italien

Mini-svit

Dubbelrum

Elegant resort med privat strand i grönskande italiensk nationalpark, inkl. frukost  

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt. 

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts. 

Bo på charmigt hotell med pool och restaurang intill Adriatiska havet i södra Italien, inklusive frukost eller halvpension

  • Njut av god mat: Testa traditionella rätter från det apuliska köket i hotellets eleganta restaurang. För en romantisk middag med tända ljus är matsalen Orchidee ett passade val och för middag utomhus med imponerande utsikt beger du dig till Terrazza.

  • Koppla av vid poolen: Hotellets poolområde erbjuder en lugn och fridfull miljö med vacker utsikt mot Faraglionibukten. Koppla av på sköna solsängar eller läs en god bok i skuggan av parasollen. Från baren kan du beställa en paraplydrink att avnjuta vid poolkanten.

  • Hotellets privata strand: Från hotellet tar du trapporna eller hissen direkt ned till den privata stranden Baia dei Mergoli. Här kan du se fram emot sköna dopp i det klarblåa havet eller sola på klapperstensstranden. På stranden har du även möjlighet att beställa drycker eller något enklare att äta.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Pool
- Restaurang
- Bar
- Privat strand

Hitta hit

Med transferbuss till den internationella flygplatsen i Bari tar det cirka två timmar.  
Litoranea Mattinata-Vieste, Km 16, 71030 Mattinata FG, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor