Fyrstjärnigt hotell på Teneriffas kust

Gran Hotel El Tope, Teneriffa, Spanien

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Teide View-rum

Teide View-rum

Teide View-rum

Teide View-rum

Modernt hotell nära stranden på norra Teneriffa, inkl. halvpension och en flaska champagne

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den xx xx 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fyrstjärnigt boende på havsnära hotell i kuststaden Puerto de la Cruz, inklusive halvpension och en flaska champagne

  • Släpp vardagens måsten: Hotel El Tope har ett pittoreskt läge mellan tropiska fruktplantager och det kristallklara havet i staden Puerto de la Cruz på Teneriffas norra kust. Hotellet ligger på sidan av en klippa och från rummen och terrassen har du en hisnande utsikt över Atlanten och Spaniens högsta berg, vulkanen Teide. En trappa leder direkt ner till den svarta vulkanstranden och den charmiga stadskärnan.

  • Sena middagar i kvällsvärmen: Hotellets restaurang har utsikt över havet och staden. På middagsbuffén hittar du ett stort utbud av pasta, fisk- och kötträtter och sallader. I poolbaren kan du beställa drycker, med eller utan alkohol, som svalkar skönt i värmen. Du börjar även dagen här med en generös frukostbuffé som består av både varma och kalla rätter.

  • Avkoppling på schemat: Hotellets spa erbjuder en bastu och jacuzzi och du kan boka en massage mot extra kostnad. Om du vill hålla igång träningen så finns det ett modernt gym som är öppet måndag-fredag. Självklart väntar även sköna stunder på stranden med en bra bok i handen.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit


Teneriffas norra flygplats ligger drygt 20 minuter bort med bil.
Calz. Martianez, 2, 38400 Puerto de la Cruz, Santa Cruz de Tenerife, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor