Fyrstjärnigt Londonhotell med skybar

H10 London Waterloo, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Double City View-rum

Modernt London-hotell med skybar och centralt läge, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -36% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt boende på fyrstjärnigt hotell med skybar, beläget nära Themsen, inklusive frukost

  • En iögonfallande fasad: Med sin fönsterklädda, asymmetriska fasad utgör H10 London Waterloo ett tilldragande blickfång. Hotellet har tilldelats ett pris av RIBA (Royal Insititute of British Architects) för sin moderna arkitektur och inredningen följer samma tema med raka linjer och starka färgklickar.

  • Vyer över Londons skyline: Pricken över i:et är nog ändå hotellets skybar som ligger på åttonde våningen och stoltserar med en hisnande utsikt över ikoniska sevärdheter som London Eye, Big Ben och The Shard.

  • Fyll på med energi: Restaurangen Three O Two ligger på första våningen och serverar medelhavsinspirerad mat med en spansk twist. Bredvid restaurangen ligger Circus Lounge där du kan njuta av drinkar och snacks.

Faciliteter

- Restaurang
- Skybar
- Bar och lounge
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger nära stationen Waterloo och du kan ta dig till flygplatserna Heathrow, Gatwick och Stansted via en kombination av tunnelbana eller tåg, vilket tar drygt en timme.  
284-302 Waterloo Road, London SE1 8RQ, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor