Femstjärnigt på Playa de Palma

Pure Salt Garonda, Palma de Mallorca, Balearerna

Upp till -57% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Premium Garden View-rum

Premium Garden View-rum

Double Partial Sea View-rum

Double Partial Sea View-rum

Förstklassigt hotell för vuxna vid stranden i Palma de Mallorca, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -57% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller gäster över 16 år och nedsätts med 50 % från och med den nionde natten av vistelsen.

I erbjudandet ingår 10 EUR rabatt på utvalda spabehandlingar per person och vistelse. Rabatten gäller inte behandlingar som kräver någon form av produkt (så som oljor, krämer och dylikt). 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bekvämt boende på ett femstjärnigt hotell med endast vuxna gäster på populära Mallorca, inklusive frukost eller halvpension

  • Femstjärnig komfort vid havet: På soliga Mallorca ligger Pure Salt Garonda med ett oöverträffbart läge med direkttillgång till Playa de Palmas kristallblå vatten och de vita sandstränderna. Hotellet har en modern design och är det första femstjärniga hotellet på den fem kilometer långa stranden.

  • Lyxa till det med ett spabesök: Om det drömlika läget inte är tillräckligt för att du ska kunna koppla av så kan du göra det på fridfulla Ona Spa med en uppvärmd utomhuspool, lugn trädgård och elegant solarium. Spaet har även ett stort utbud av behandlingar utförda med produkter från Natura Bissé och Gaia Mallorca.

  • Festa loss på spansk mat och dryck: Pure Salt Garondas restaurang serverar frukost och middag med ett stort urval av lokala och internationella rätter. Mikel & Pinxto är en modern tapasrestaurang där du kan äta pintxos och tapas vid strandpromenaden och där ligger också L'Arcanda där du kan äta utsökt italiensk mat och dricka cocktails.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Pool
- Gym
- Strand

Hitta hit

Det tar ca 15 minuter med bil till Palma de Mallorcas flygplats.
Carretera Arenal, 28 - 07610, Playa de Palma, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor