Autentisk charm på Sicilien

Giardini Mon Plaisir, Trapani, Italien

Executive-rum

Executive-rum

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Utforska Sicilien från elegant pensionat i charmiga Trapani, inkl. frukost och välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -39% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo i traditionellt rikemanshus och upptäck Sicilien med det pittoreska Trapani som utgångspunkt, inklusive frukost och välkomstdrink

  • En härlig mix av charm och komfort: Hotellet är inrymt i ett tjusigt och omsorgsfullt renoverat gammalt rikemanshus, där inredningen består av en blandning av modern komfort och traditionell charm. En riktig highlight är de underbart vackra, kaklade golven och i hotellets eleganta trädgård finns det en terrass.

  • En skön och stilren sovplats: Rummen är smakfullt möblerade, där nutida elegans och komfort har kombinerats med påfallande vackra golv och utvalda, personliga detaljer, som påminner om det sicilianska, aristokratiska arvet.

  • Läckra restauranger bakom varje hörn: Det finns ett delat kök i lokalerna, som är tillgängligt för alla gäster. Men en av de stora anledningarna till att besöka Sicilien är säkerligen att utforska regionens smakrika och oförlikneliga gastronomiska upplevelser, vilket med fördel kan göras i Trapanis utbud av lokala osterior, restauranger och delikatessbutiker.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Gemensamt kök

Hitta hit

Palermos flygplats når du på cirka en timme med bil. 
 
Bra att veta

Receptionen är öppen dagligen mellan 08.00-12.00 och 15.30-19.00.
Via Giacomo Mistretta, 13, 91100 Trapani TP, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor