Spapärla på soliga Sicilien

Giardino di Costanza, Mazara del Vallo, Sicilien, Italien

Deluxerum

Deluxerum

Femstjärnig vistelse i rofylld miljö på sicilianska landsbygden, inkl. halvpension och spaentré

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Spaet har en åldersgräns på 16 år. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 10 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Koppla av på femstjärnigt hotell med pool och grönskande trädgård på den sicilianska landsbygden, inklusive halvpension och spaentré

  • Femstjärnigt på Siciliens västra sida. Hotellet omges av en trädgård med fontäner och pampiga lusthus. Mitt på tomten finns ett stort poolområde där du kan njuta av lugnet i en solstol med ett glas av områdets kända Marsalavin.

  • Njut av sicilianska specialiteter: Restaurangen Dubbesi serverar mat som är typisk för medelhavsområdet och Sicilien. På hotellet finns det också en pianobar där du kan beställa in ett glas champagne och njuta av romantisk italiensk musik.

  • Ett spa på över 2 000 kvadratmeter. Här kan du koppla av i deras turkiska bad eller saltvattenpool. Det erbjuds också exklusiva ansiktsbehandlingar med naturliga ämnen som olivolja, sand från vulkanen Etna, havssalt och citronjuice.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Spa
- Restaurang
- Pianobar

Hitta hit

Den närmaste flygplatsen Vincenzo Florio Airport ligger 44 kilometer norrut och dit kör du på cirka 50 minuter.
Salemi Street, Km 7, 100, 91026, Mazara del Vallo, Sicilien, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor