Glammigt boende på Miami Beach

Casa Victoria Orchid Hotel, Miami, Florida, USA

Superior-rum

Upplev trendiga Miami med elegant boende bara sju minuter från stranden, inklusive frukost

Hotellet ligger bara sex minuters promenad från trendiga Miami Beach, perfekt för dig som vill börja morgonen med ett dopp, eller bara slappa på stranden hela dagen. Från rummen har du utsikt över Española Way som sprudlar av liv och rörelse.

Detta boutiquehotell ligger fyra minuters promenad från Art deco-distriktet i Miami Beach. Här erbjuds rum med mikrovågsugn och kylskåp. Exklusiv shopping hittar du på Lincoln Road Mall, dit du promenerar på bara fem minuter.

Som gäst får du också tillgång till en pool och ett gym som ligger på ett systerhotell. Receptionen har öppet 24 timmar om dygnet, så du alltid kan få tips om sevärdheter och restauranger i området, eller andra frågor som kan dyka upp.

Hotellet är speciellt populärt bland par, vilket inte är konstigt. Lyxen att bo i sin egen rymliga lägenhet, bara sju minuter från stranden bäddar upp för romantiska promenader och lyxiga middagar tillsammans med någon du tycker om.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor