Glammigt boende på Miami Beach

Casa Victoria Orchid Hotel, Miami, Florida, USA

Superior-rum

Strandnära och lyxigt boende med eget kök och stora sängar, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -27% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 15 USD per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. I resortavgiften ingår tillgång till 24-timmars kaffestation, tillgång till iPad, Wi-Fi, lån av cyklar, strandhanddukar och solstolar, tillgång till fitness-center, lokala och internationella samtal samt tillgång till poolen på Hotel Victor och Hotel Breakwater.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 1 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Upplev trendiga Miami med elegant boende bara sju minuter från stranden, inklusive frukost

Rum

På Casa Victoria Orchid Hotel är rummen stora och rymliga och utrustade med pentry eller eget kök. Rummen är eleganta och färgschemat går i vackra jordiga toner med spännande accenter i form av kuddar och gardiner. Du sover gott i din queen size-säng i Superior-rummen eller king size-säng i Juniorsviten, och kan sedan blicka ut över Española Way när du vaknat och börjar göra dig redo för dagen.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Telefon
- Mikrovågsugn
- Strykjärn och strykbräda
- Hårtork
- Värdeskåp
- Kostnadsfria samtal
- Luftkonditionering

Mat


I rummen finns ett generöst utrustat pentry, för dig som helst lagar din egen mat. När du vill unna dig en utekväll så finns Española Way precis utanför dörren och där kryllar det av restauranger och kaféer att välja mellan.

Läge

Här bor du lyxigt på den amerikanske rivieran, South Beach Miami. Casa Victoria Orchid Hotel ligger centralt omgiven av shopping, nattliv, spännande arkitektur och historia och populära restauranger. Njut av en promenad på Lincoln Road Mall eller bara slappa på South Beachs vackra vita sandstrand, som finns bara ett par minuter bort.
507 Espanola Way, Miami Beach, Florida 33139, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor