Glamouröst boende på Franska rivieran

Hotel Barrière Le Majestic Cannes, Frankrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Restaurang Le Fouquet's Cannes

Restaurang Le Fouquet's Cannes

Restaurang La Petite Maison

BFire

BFire

Deluxe City View-rum

Deluxe City View-rum

Deluxe Partial Sea View-rum

Exklusivt boende med filmstjärneglans mitt på Cannes mest berömda strandpromenad, inklusive champagnefrukost och mycket mer

På Hotel Majestic Barrière Cannes bor du precis vid stjärnspäckade Boulevard de la Croisette, som varje år inhyser Cannes prestigefyllda filmfestival. Innanför den pampiga fasaden och strandpromenadens vajande palmer möts du av en glamouröst inredd lobby som lovar att hänföra även den mest luttrade hotellbesökare. De eleganta rummen bjuder på samma atmosfär av tidlös lyx, med utsikt antingen över det azurblå havet och poolområdet eller Cannes myllrande stadsliv.

Som boende på Hotel Majestic Barrière har du tillgång till flera exklusiva aktiviteter som enbart är reserverade för hotellets gäster. Besök den privata stranden där du kan hyra parasoll, solstolar eller prova spännande vattensporter, njut av en avkopplande behandling i Spa Diane Barrière avec Biologique Recherche et LIGNE ST BARTH eller svalka dig i poolen som är uppvärmd året om. När du utforskat hotellområdet har du det bästa av Cannes precis utanför dörren. Strosa längs strandkanten, upptäck den gamla hamnens pittoreska charm och se solen gå ner över Medelhavet från någon av stadens trendiga barer och restauranger.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor