Golfresor

Prova en av TravelBirds golfresor! Njut av att bo nära golfbanan, ha alla möjligheter att stilla swing-begäret och att maximera dina tee-times när du vill.

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Njut av att kombinera din nästa semester med en golfresa i världsklass.

Proffs eller amatör - ett golfpaket ger dig chansen att förfina din swing och att sänka ditt handikapp. Längtar du efter semester? Boka en golfweekend i ett soligare land och njut av hur väntan till sommaren med ens känns kortare. TravelBird erbjuder många spännande golfresor både i Sverige och utomlands. Vad lockar dig mest? Njut av en resa till Spanien för soliga fairways och att slå ut på en frodig grön tee. Spanien har en väl utvecklad golfkultur, så passa på att ta del av deras snygga golfbanor och lyxiga golfklubbar.

Klä dig rätt

Har du precis påbörjat din resa inom golfens värld? Se till att klä dig rätt för att passa in!

Golf har många regler som bland annat kräver en medveten klädsel. Se TravelBirds bästa tips för att passa in på greenen.

Att du måste bära rutiga byxor på golfbanan är en myt. Att ha passande kläder för sporten är däremot ett krav och beroende på vilken klubb du spelar för gäller olika regler, men oftast kan några genrella riktlinjer användas när det kommer till klädsel på de flesta golfbanorna. För kvinnor gäller oftast skjortor eller propra linnen i kombination med byxor, som inte är jeans, eller kjol.

Outfiten ska helst kombineras med en hatt som skyddar för solen och ordentliga golfskor som är bekväma och ger rätt fäste vid utspel. En 18-hålsbana är ofta synonymt med upp till en mils promenad. För män gäller liknande riktlinjer: skjorta med krage, där både lång och kort ärm anses passande, och byxor som inte är av jeans eller för tätsittande, i kombination med praktiska skor och hatt.

Golfresor i Sverige

Det är lätt att förknippa golfresor med semestrar söder ut, men det finns även många möjligheter att boka ett härligt golfpaket i Sverige.

Slipp långa resor och upplev att spela golf i en ny miljö med en golfresa i Sverige.

Att boka en golfresa i Sverige med din golfpartner är dessutom en riktigt bra present. Fly vardagen för en helg och njut av att spendera en hel weekend med att bara spela golf, äta gott och ha trevligt. Många av de populäraste golfbanorna hittar du i de södra delarna av Sverige, som Golfklubben i Halmstad, Falsterbo och Barsebäck. Men även klubbar i Skellefteå, Frösunda och Åkersberga har lyckats klättra upp på Golf Digests lista över Sveriges bästa golfbanor. Oavsett vart ni beger er är det ofta värt att se till att boka bra starttider innan ni åker, för att försäkra en lyckad golfresa.

Golfresor utomlands

Boka en avstickare till Spanien eller Frankrike och förgyll semestern med både strålande sol och spännande golf.

Det är härligt att spela golf på semestern, särskilt om ni samtidigt kan njuta av värme och solsken.

Boka en golfresa till ett soligare land, där ni dessutom får prova på golfbanor av världsklass. Sverige är en härlig golfnation, men säsongen är inte den längsta jämfört med Europa. Från tidig vår till sen höst finns det en golfsäsong att utnyttja i södra Europa. Passa på att sammansmälta semesterplanerna med en härlig golfupplevelse - ta med både barnen och vännerna, så kan ni njuta av kvalitetstid med både familj och fairway.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter