Fyrstjärnigt hotell vid Atlantkusten

Grand Atlantic Hotel, Arcachon, Frankrike

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Standardrum med balkong

Arcachon

Arcachon

Arcachon

Arcachon

Biscarosse

Dune du Pilat

Bordeaux

Bo på fyrstjärnigt hotell med takterrass och gångavstånd till stranden i pittoresk fransk stad vid kusten, inklusive frukost

På Grand Atlantic Hotel bor du i en 150 år gammal fransk kustpärla och njuter av den inbjudande Atlanten. Hotellet ligger cirka 600 meter från den vita sandstranden i den mysiga franska kuststaden Arcachon och på gångavstånd från stadens småbåtshamn.

Det fyrstjärniga hotellet erbjuder en takterrass med panoramautsikt, en bastu, en jacuzzi och ett gym. Här bor du i rum som blickar ut över stadens takåsar och där du börjar dagen med att andas in den friska havsluften på din privata balkong.

Kicka igång morgonen ordentligt med en frukostbuffé och en promenad på stranden. Vill du sedan upptäcka de mysiga gatorna i Arcachon kan du hyra en tvåsitsig elbil på hotellet. Arcachon är indelat i fyra kvarter och staden är känd för sina färska ostron. Läget passar perfekt för dig som älskar havet och stranden, men samtidigt vill ha nära till restauranger, mataffärer och shopping.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor