Femstjärnigt hotell med spa i Toscana

Grand Hotel Palazzo Livorno - MGallery by Sofitel, Livorno, Italien

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Classic-rum

Livorno

Superior-rum

Livorno

Juniorsvit

Juniorsvit

Livorno

Livorno

Elegant spahotell i Livorno med panoramautsikt över havet, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 3 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid utcheckning. Stadskatten kan komma att ändras beroende på kommunala bestämmelser.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 14 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt lyxhotell med spa och en bildskön panoramautsikt över havet, inklusive frukost eller halvpesnion, en flaska vin och mer

  • Soliga semesterdagar vid havet: Inled vistelsen med ett glas italienskt vin framför den inbjudande utsikten över Medelhavet, följt av ett dopp i den turkosblå takpoolen. Vill du komma närmare den äkta varan ligger stranden bara ett stenkast bort.

  • Traditionella italienska rätter: Du kan börja morgonen med en generös frukostbuffé. Senare under dagen kan du njuta av en drink i loungebaren, följt av traditionella italienska rätter på hotellets restaurang, som även den har panoramautsikt över havet.

  • Koppla av på spaet: Passa på att ro om dig själv ordentligt under vistelsen. Förutom poolen på takterrassen finns här en inomhuspool, finsk bastu, ångbastu, ett vattenfall och ett fitnesscenter, om du föredrar avkoppling av den aktivare varianten.

Faciliteter

- Inomhus- och utomhuspool
- Takterrass
- Restaurang
- Spa
- Gym
- Wi-Fi
- Luftkonditionering

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Pisa flygplats, dit du också kan ta dig via en kombination av buss och tåg, vilket tar cirka 45 minuter.
Viale Italia, 195, 57127 Livorno, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor