En idyllisk pärla i Italien

Grand Hotel Pianeta Maratea Resort, Maratea, Italien

Upp till -56% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Sea View-rum

Superior Sea View-rum

Charmigt strandhotell med utsikt över Policastro-gulfen, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -56% på marknadens priser ?
Minst fem nätters vistelse krävs mellan 12 augusti och 25 augusti. 

Vänligen notera att en stadsskatt på 4 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 6 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Modernt hotell med privat strand, spa och härligt poolområde i idylliska Maratea, inklusive frukost eller halvpension

  • En privat strand med utsikt över Policastro-gulfen: Hotellet erbjuder transport till den privata stranden som ligger runt tio minuter bort. På stranden hittar du solsängar med parasoller samt en bar där du kan beställa drycker och snacks. Det går dessutom att hyra kanoter eller trampbåtar och utforska grottorna som ligger längs kusten.

  • En härlig pool med olympiska mått: Hotellets poolområde ligger på en terrass med utsikt över det klarblå havet. Sträck ut dig på en solsäng med en god bok eller njut av ett svalkande dopp i den inbjudande poolen.

  • Romantiska middagar i solnedgången: Restaurangen serverar innovativa rätter från medelhavsköket som du kan njuta av ute på terrassen medan solen försvinner bakom horisonten. Börja eller avsluta middagen med en välmixad cocktail från den amerikanska baren som även erbjuder ett stort utbud av spritsorter och viner.

Faciliteter

- Privat strand
- Restaurang
- Bar
- Pool
- Spa
- Terrass

Hitta hit

Det tar drygt två timmar att köra till hotellet från flygplatsen Lamezia Terme. Från Rom-Fiumicino flygplats tar det fyra och en halv timme medan körtiden från Neapels internationella flygplats är två och en halv timme. Marateas tågstation ligger runt sju kilometer från hotellet.
Contrada Santa Caterina, 50, 85046 Maratea PZ, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor