Femstjärnigt hotell på Sicilien

Grand Hotel San Pietro, Taormina, Sicilien, Italien

Upp till -64% Idag På utvalda erbjudanden.

Deluxerum

Havsnära på vackra Sicilien, med utsikt över Etna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -64% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 5 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. 

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant vistelse på Sicilien med vacker utsikt över havet och vulkanen Etna, inklusive frukost

  • Hänförande utsikt över bukten: Grand Hotel San Pietro ligger vackert beläget på Sicilien, med utsikt över havet och vulkanen Etna. Hotellet erbjuder en stillsam och elegant vistelse i vackra omgivningar – en perfekt oas att finna ro i.

  • Välj mellan två restauranger: II Giardino degli Ulivi Restaurant serverar traditionella rätter på finporslin och vita linnedukar, medan Rotonda sul Mare som är en upplevelse utöver det vanliga med sin fantastiska utsikt över havet – en romantisk höjdpunkt.

  • Utforska denna italienska ö: Med bara en kort promenad in till de centrala delarna av Taormina stad tar du dig lätt till mysiga gränder för shopping och en fika – staden är känd för sin antika teater. Vulkanen Etna ligger nära och är också ett självklart besöksmål.

Faciliteter

- Utomhuspool
- Poolbar
- Restaurang
- Terrass
- Massagetjänster
- Fitnesscenter
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en timmes bilfärd från flygplatsen Catania-Fontanarossa. Det går bussar från flygplatsen till Giardini Naxos, som ligger cirka tio minuters taxiresa från hotellet.

Bra att veta

Rotunda sul Mare har endast plats för åtta personer. Du måste förboka för att äta här.
Via Luigi Pirandello, 50, 98039 Taormina ME, Italien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor