Storslaget hotell i Wien

Grand Hotel Wien, Österrike

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Deluxe Dubbelrum

Glamour på ett historiskt hotell i Wien med Michelinbelönad restaurang, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 35 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Boende på ett ståtligt och historiskt femstjärnigt hotell med Michelinbelönad mat, spa och en takterrass med panoramautsikt, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Glittrande wiensk glamour: Grand Hotel Wien fullkomligt dryper av historisk elegans och Belle Époque-lyx. Här kommer du att gå i fotspåren av många berömda gäster, bland annat stadens berömde son Johann Strauss. Hotellet är fortfarande lika storslaget som för 150 år sedan och är ett av de vackraste hotellen i Wien.

  • Njut av gourmeträtter: Hotellet har fem restauranger men juvelen i kronan är nog Le Ciel by Toni Mörwald, som belönats med en stjärna i Guide Michelin. Restaurangen ligger på sjunde våningen och har en takterrass med härlig utsikt. Det är även värt att besöka den japanska restaurangen Unkai.

  • Lyxa till det på spaet: På det 200 kvadratmeter stora spaet Grand Spa 605 kan du bada bastu och ångbastu, koppla av i relaxavdelningen med mysig LED-belysning eller träna på gymmet. Spaet stoltserar med det största utbudet av massage- och skönhetsbehandlingar i Wien.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Businesscenter
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Tvättjänster

Läge

Hotellet ligger ungefär 30 minuters U-Bahn-färd från Wiens flygplats, alternativt 25 minuter med taxi.
Kärntner Ring 9, 1010 Wien, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor