Femstjärnigt spahotell i Berlin

Grand Hyatt Berlin, Berlin, Tyskland

Upp till -51% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Svit

Juniorsvit

Juniorsvit

Club Dubbelrum

Grand King View-rum

Grand Club Lounge

Tizian

Elegant hotell med spa i centrala Berlin, inkl. frukost, välkomstdrink, med mera

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -51% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 20 EUR per dag, som betalas till hotellet.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 13 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Femstjärnigt hotell i Berlins trendiga Mitte-område, inklusive frukost, spatillgång och välkomstdrink

  • Femstjärnig vistelse vid Postdamer Platz: Hotellet, som valdes till ett av de bästa i Berlin i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards, är ett strålande exempel på futuristisk arkitektur och stoltserar med elegant inredning, modern konst och förstklassiga faciliteter. Med vissa rum har du även tillgång till hotellets Grand Club Lounge där du kan starta dagen med en kontinental frukost och njuta av kalla och varma drycker samt kvällsfika.

  • Spaupplevelse med vyer: Efter en dag fylld med sightseeing och shopping är det skönt att ladda batterierna på Club Olympus Spa & Fitness med hisnande vyer över Berlins takåsar innan du beställer in en läcker sushimiddag på chica Vox Restaurant. Kanske avslutas kvällen i Vox Bar som stoltserar med en av Tysklands mest omfattande whiskymenyer med över 300 sorters whisky från bland annat Kanada, Irland, Japan och Nya Zeeland.

  • Stor restaurangutbud: Restaurangutbudet på Grand Hyatt Berlin är lika multikulturellt som staden. På Vox Restaurant kan du njuta av sushi eller internationella gourmeträtter medan Mesa Restaurant serverar en traditionell tysk meny och på Tizian Lounge kan du utmana smaklökarna med en kryddig curry eller klassisk club sandwich.

Faciliteter

- Två restauranger
- Två barer
- Spa med inomhuspool
- Gym
- Rumsservice dygnet runt
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatserna Tegel och Schönefeld ligger elva, respektive 20 kilometer från hotellet och Berlins centralstation ligger två kilometer bort.
Marlene-Dietrich-Platz 2, 10785 Berlin, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor