Fyrstjärnigt hotell i hjärtat av London

Grange Langham Court, London, England

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-rum

Executive-rum

Trevligt boende nära shopping och nöjesliv i Londons West End, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -37% på hotellets priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo på bekvämt hotell med bar och restaurang och ett av Londons bästa lägen, inklusive frukost och välkomstdrink

  • Bästa läget i London: Med Tottenham Court Road och Oxford Circus runt hörnet har du ett av de bästa lägena i världsmetropolen. Shoppa på välkända Oxford Street, satsa på en helkväll på restauranger och barer i Soho eller promenera till Leicester Square och köp biljetter till någon av de klassiska musikalerna i West End.

  • Ät gott i restaurangen: Börja dagen med en klassisk engelsk frukost i hotellets eleganta Langham Brasserie. Här serveras även lunch och middag då du kan välja på internationella klassiker med tonvikt på det franska köket eller spanska tapasrätter.

  • Drick te som engelsmännen: I hotellets eleganta Foley’s bar kan du slå dig ned och vila fötterna efter en lång dag på Londons gator. I baren beställer du öl, vin eller en cocktail samt enklare rätter. Här kan du även testa den engelska klassikern Afternoon Tea.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Rumsservice

Hitta hit

Med tunnelbanan till flygplatsen Heathrow tar det cirka 40 minuter.
31-35 Langham St, Fitzrovia, London W1W 6BU, England

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor