Populärt boende i Barcelonas gamla stad

Grupotel Gravina, Barcelona, Spanien

Upp till -45% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum med balkong

Dubbelrum med balkong

Centralt hotell i Barcelona, omgivet av design och kultur, inkl. frukost och en flaska cava

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -45% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 0,72 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Mysigt läge i hjärtat av Barcelona, nära till avkoppling och vacker arkitektur, inklusive frukost, välkomstdrink och en flaska cava

  • Bra adress för sightseeing och nöjen: Barcelonas äldsta stadsdel Ciutat Vella ligger mitt i händelsernas centrum med torget Plaza Cataluña och den välkända promenadgatan Las Ramblas runt hörnet. Med andra ord en perfekt utgångspunkt både för förstagångsbesökare och de redan Barcelona-frälsta.

  • Förfriskningar och frukostar i trevlig miljö: I lobbybaren kan man dagligen beställa in ett urval av varma och kalla drycker, samt snacks, och frukosten serveras i ett generöst och varierat bufféformat – som onekligen ger en bra start på långa härliga dagar i den avspänt livfulla, katalanska stadspulsen.

  • Populärt boende i vacker byggnad: Hotellet är inhyst i en elegant 1800-talsbyggnad och är stilrent inrett i ljusa nyanser, med detaljer i fina kontrastfärger. Från den franska balkongen i ditt rum kan du ta in folklivet från gatan nedanför.

Faciliteter

- Bar
- Tvättservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Grupotel Gravina ligger bara 400 meter från Plaza Cataluña och tunnelbanestationen Catalunya ligger cirka två minuters promenad från hotellet. Till flygplatsen Barcelona–El Prat tar det ungefär 20 minuter med taxi.
Calle Gravina, 12, 08001 Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor