Gruppresor

"Ju fler desto bättre" - TravelBird erbjuder roliga gruppresor som innebär sevärdheter och aktiviteter av många slag!

Erbjudanden

Välj avresedatum
24 erbjudanden
Tänk att få utforska vår fantastiska värld tillsammans med din familj, din partner eller dina vänner. Att dela underbara minnen med dina nära och kära är oslagbart, därför ser vi på TravelBird till att erbjuda gruppresor utomlands av många slag.

En storstadssemester med god mat, härliga sevärdheter och fantastisk shopping, en strandsemester med klarblått hav, långa sandstränder och iskalla drycker eller en djungelsemester med safari och spännande kultur… Med TravelBird har du chansen att uppleva gruppresor med många olika teman. Vare sig det handlar om en stor eller en liten grupp erbjuder TravelBird destinationer som lämpar sig för alla. Att resa i grupp har även sina fördelar. Du behöver inte känna dig ensam eller uttråkad, du kan lita på att någon alltid har en bra idé och du kan uppleva allt det roliga med dina bästa vänner och din älskade familj. Att slå ihop alla resenärers idéer innebär ett större urval för roliga aktiviteter. Att resa med andra betyder även chansen att dela på kostnader vilket kan underlätta din resa. Föreställ dig härliga middagar med mycket skratt och gott vin, roliga aktiviteter i den fascinerande naturen, spännande utflykter i främmande länder, trevliga bilder från en perfekt semester... TravelBirds gruppresor är helt enkelt det perfekta alternativet för dig som vill dela din resa tillsammans med andra och skapa gemensamma minnen som man kan skratta åt resten av livet!

Gemensamma matupplevelser

En härlig middag i gott sällskap är nästan oslagbart.

Ät god mat, drick gott vin och skratta så det tar ont i magen - en gruppresa innebär middagar med roliga stunder som du aldrig glömmer.

Sandstränder, härligt väder, klarblått vatten, roliga aktiviteter, vackra sevärdheter och så vidare… Men vad vore en semester utan den goda maten? Att resa till nya länder och främmande kulturer innebär givetvis ett kulinariskt äventyr. Att sätta sig ner bland omtyckta människor och njuta av goda måltider är bland det bästa som finns. Föreställ dig en mysig middag på de grekiska paradisöarna där du kan snacka om den gångna dagen och njuta av grekiska specialiteter. Att delta i roliga aktiviteter under din semester är en sak, men att få dela dem med andra är en annan. Slå dig ner, snacka med dina vänner, dela med dig om dina upplevelser, skåla in semestern med ett glas ouzo och skratta högt med de andra. Det bästa med TravelBirds gruppresor är att du kan dela på många olika godheter tillsammans med din grupp. Beställ tzatziki, moussaka, souvlaki, bläckfisk… Ja, allt du möjligen kan tänka dig. Att dela innebär flera godheter att smaka på.

Fortsätt upptäcka den kulinariska sidan av ditt resmål och delta i vinprovning eller matlagningskurser. Återigen kan vi påpeka att dessa aktiviteter tillbringar mera glädje om de upplevs i en grupp. Besök Italien för att smaka på olika viner, se hur de tillverkas och diskutera med dina resekompanjoner om vilket vin som är bäst och varför. Ta dig till Spanien för att delta i en matlagningskurs med dina vänner, lär er hemliga recept och skapa himmelska måltider efter resan hemma i Sverige. Vare sig det handlar om att äta, dricka eller kocka är det alltid roligare att göra det tillsammans med andra resenärer!

Var aktiva tillsammans

Uppmuntra varandra att utmana sig själv.

Cykla bland vackra landskap, simma vid mäktiga vattenfall, vandra bland höga berg, promenera bland historiska sevärdheter eller varför inte koppla av på ett spa? TravelBird erbjuder gruppresor av många slag.

Man behöver inte alltid åka så långt för att uppleva en fantastisk semester. TravelBirds gruppresor i Europa erbjuder cykelturer bland Toscanas gröna landskap, spasemestrar i vackra Budapest, dykningskurser på de grekiska paradisöarna, vandringsresor vid de ståtliga Alperna, naturaktiviteter i Norges vackra omgivningar, stadssemestrar med historiska sevärdheter i Krakow och mycket mer. Vi erbjuder något för alla! Att resa tillsammans med andra innebär ivriga resenärer som peppar och stöder varandra till hundra procent. Aktiva aktiviteter kan ibland kännas utmanande och till och med skrämmande, då gäller det att stöda och hjälpa varandra. Hoppa hand i hand, cykla tillsammans, ta roliga fotografier och så vidare. En gruppexpedition är utan tvekan fattig på tråkiga stunder. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet och vi på TravelBird säger att en gruppresa har samma effekt. Kom och upptäck, en gruppsemester är garanterat bland det bästa som finns!

Det bästa sättet att resa

Du är aldrig ensam.

TravelBirds gruppresor är en fantastisk möjlighet att skapa gemensamma minnen som du länge skrattar åt. Tänk att få uppleva något spännande och skapa ett gemensamt första intryck med andra. Det är nästan oslagbart.

Var inte ensam, gör saker tillsammans, lägg ihop era tankar, skratta i gott sällskap… Det finns gott om fördelar med att resa i grupp. Nu behöver du inte längre be en främmande person att ta din bild, nu behöver du inte betala dyra pengar för en taxi och nu behöver du inte grubbla över vilka aktiviteter du skall satsa på - i grupp är allting mycket lättare och roligare! Det finns mycket vackert att se i denna värld och att kunna fånga stunden tillsammans med dina bästa vänner eller din kära familj är en fantastisk upplevelse som du aldrig kommer att glömma. Att förälskas i en ny stad tillsammans med andra resenärer är svårt att slå. Att kunna prata om dagens aktiviteter och spännande upplevelser tillsammans med andra är bland det bästa finns. En diskussion mellan olika resenärer är som sagostunder för barn. Det finns helt enkelt ingenting bättre än att dela makalösa upplevelser och skapa historia tillsammans med andra människor!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter