Vuxenhotell i soliga Marbella

H10 Andalucía Plaza, Marbella, Spanien

Nyhet Nyhet

Premiär på Secret Escapes

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Dubbelrum

Ett stiligt vuxenhotell på Costa del Sol, inkl. halvpension eller helpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -30% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 15 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Elegant hotell med spa, gym och pool på Costa del Sol, inklusive halvpension eller helpension

  • Ett vuxenhotell på Costa del Sol: H10 Andalucía Plaza ligger i ett fint område nära Marbellas liv och rörelse. Hotellet har en modern design med andalusisk charm. Höjdpunkten är den stora, lagunliknande poolen som, precis som resten av hotellet, är ett himmelrike bara för vuxna.

  • Fyll på med energi: Restaurang Córdoba har en terrass och innergård fylld med palmer och serverar buffémat med à la carte-möjligheter. Under frukostserveringen får du inte missa pannkakorna som görs på beställning. Lättare snacks hittar du i Naturalia Bar vid poolen.

  • Varva ner och må bra: Despacio Spa Centre är en perfekt plats för att dra ner på tempot och skämma bort sig själv. Inomhuspoolen har jet- och hydroterapiduschar, eller så kan du satsa på träning i gymmet. Det finns också en trevlig utomhusterrass där du kan fortsatta avslappningen.

Faciliteter

- Restauranger
- Bar
- Spa

Hitta hit

Malaga flygplats ligger ungefär 40 minuters köravstånd från hotellet. Närmaste tågstation är Fuengirola, som ligger en halvtimmes färd bort.

Bra att veta

Vänligen notera att spaentré och tillgång till poolen medför en extra kostnad.
Urb. Nueva andalucia, 29660 Puerto Banús, Marbella, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor