Härligt strandhotell i Khao Lak

Hive Khaolak Beach Resort, Khao Lak, Thailand

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Deluxe Garden View-rum

Deluxe Pool Access-rum

Deluxe Pool Access-rum

Deluxe Pool Access-rum

Deluxe Pool View-rum

Fyrstjärnigt hotell endast för vuxna i strandparadiset Khao Lak, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på hotellets priser ?
Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Lyxigt boende på fyrstjärnigt strandhotell med spa, yogastudio och två pooler, inklusive frukost, en massage och mer

  • Strandnära lyx: Detta eleganta vuxenhotell ligger mitt på stranden med en fantastisk utsikt över Andamansjön. Vill du ha fullständig avkoppling, lugn och ro med vacker natur så långt ögat kan nå, är detta stället för dig.

  • En holistisk hotellupplevelse: Tanken bakom Hive Khaolak Beach Resort är baserad på ett holistiskt koncept där hälsa och välmående står i centrum. Hotellets café serverar färska och nyttiga vegetariska rätter och som gäst kan du delta i yogaklasser som gynnar både kropp och själ.

  • En spafilosofi hämtad från naturen: Bua Spa erbjuder en lång rad avkopplande och uppiggande spabehandlingar som utförs med naturliga produkter. Andas in doften av aromaterapioljor och låt dig svepas iväg från vardagens stress och måsten.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Strand
- Gym
- Cykeluthyrning

Hitta hit

Phukets internationella flygplats ligger runt en timme och 20 minuter med bil från hotellet. Personalen kan hjälpa till att ordna transfer till och från flygplatsen.

7/3 Moo 2 Ramkean, Tambon Lam Kaen, Amphoe Thai Mueang, Chang Wat Phang-nga 82210, Thailand

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor