Egen studio i Wien

Harrys Home Hotel Wien Millennium, Wien, Österrike

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Executive-Studio

Executive-Studio

Executive-Studio

Millenium Tower

Harrys Home Hotel Wien Millennium

Harrys Home Hotel Wien Millennium

Harrys Home Hotel Wien Millennium

Upplev Wien med boende på ett modernt hotell, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 16 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 26 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Fräscht hotell beläget i ett rofyllt område intill Donau, tunnelbanan och ett stort shoppingcentrum, inklusive frukost och mer

Rum

Harrys Home Hotel Wien Millennium erbjuder stilsäkra och moderna rum inrett i fräscha vita toner som accentueras av mönstrade fondväggar och detaljer i poppiga färgklickar. Designen hämtar inspiration från 60 och 70-talet, utan att för den sakens skull tumma på den nutida och kontemporära atmosfären.

Faciliteter:

- Platt-TV
- Luftkonditionering
- Hårtork
- Värdeskåp
- Garderob


Mat

Varje morgon serveras en läcker frukostbuffé där du kan välja mellan färska bakverk, kallskuret kött, ostar, frukt, kakor, varma rätter och självklart rykande färskt kaffe. Under dagen behöver du aldrig gå med kurrande mage: i Wien finns en uppsjö av restauranger och caféer med spännande mat från världens alla hörn. Hotellet är också beläget strax ovanför ett shoppingcentrum där flertalet restauranger ligger.

Läge

Harrys Home är beläget i Millennium Tower, och ligger strax ovanför ett modernt shoppingcentrum. Från hotellet har du gångavstånd till tunnelbanan och in till citykärnan tar det cirka 20 minuter. Precis intill hotellet breder vackra Donau ut sig, som kantas av lummiga träd och grönområden. 30 minuter bort från hotellet ligger Wiens internationella flygplats.
Handelskai 94-96, 1200 Wien, Österrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor