Havsnära hotell i södra Bretagne

Hotel de Pen Bron, La Turballe, Frankrike

Upp till -50% Idag På utvalda erbjudanden.

Sänkt pris Sänkt pris

Extra rabatt under begränsad tid

Classic Sea View-rum

Classic Sea View-rum

La Turballe

La Turballe

La Turballe

La Turballe

Guérande

Guérande

Kusthotell med panoramautsikt över La Turballe-bukten, inkl. frukost med en middag som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -50% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 1 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Parkering finns tillgänglig utan extra avgift.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Trevligt hotell i La Turballe på den bretonska kusten, med närhet till stränder, tallskogar och mysiga städer, inklusive frukost med en middag som tillval

  • Kulinariska upplevelser med lokal touch: På hotellets restaurang kan du äta både lunch och middag. Maten tillagas med lokala råvaror och bjuder på dofter och smaker från Bretagne. Här kan du njuta av färska skaldjur och fisk av olika slag, medan du blickar ut över Atlanten.

  • Checka in och känn dig som hemma: Koppla av i de trivsamma rummen, inredda i italiensk stil i varma färger. Här bjuds du på en vacker utsikt över havet eller trädgården. Den som vill sätta lite extra guldkant på vistelsen kan boka in en välgörande massage.

  • Bo granne med oceanen: Här bor du precis vid havet och Atlantkustens långa sandstränder. Njut av den friska havsbrisen och det mjuka ljudet av vågorna eller ge dig ut på långpromenader i det karga landskapet och känn lugnet infinna sig. 

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bubbelpool och massagerum

Hitta hit

Närmaste flygplats är Nantes Atlantique, som nås med bil på ungefär en timme. 
Pen Bron, 44420 La Turballe, Frankrike

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor