Havsvyer på tyska Rügen

Hanseatic Rügen und Villen, Göhren, Tyskland

Upp till -54% Idag På utvalda erbjudanden.

Seeblick Dubbelrum med balkong

Seeblick Dubbelrum med balkong

Seeblick Dubbelrum med balkong

Landseite Dubbelrum

Landseite Dubbelrum

Avkopplande vistelse på tyska Östersjökusten, inkl. frukost och tillgång till spa

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -54% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en stadsskatt på 2,80 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Garageparkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 10 EUR per dag, som betalas direkt till hotellet. (Utomhusparkering 4 EUR per dag).

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 5 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Wellness och kulinariska upplevelser på ön Rügen vid Östersjön, inklusive frukost och tillgång till spa

  • Slå dig ner till ett färdigdukat bord: Bistron erbjuder ett urval av rätter, cocktails och drinkar, och det finns även en à la carte-restaurang. Das Turmcafé Bellevue erbjuder kaffe, te och hemlagad kaka, samt en slående utsikt över öns landskap. Bar Maritim är perfekt för ett glas gott i trevligt sällskap.

  • Varva ner och bli ompysslad: Skäm bort dig själv i den 1 000 kvadratmeter stora hälsoavdelningen, som bland annat erbjuder massage och skönhetsbehandlingar. Det finns också en klorfri inomhuspool och en finsk bastu med havsutsikt - mer än avkopplande än så blir det knappast inte.

  • Checka ut från vardagen: Semesterlivet innebär att inte behöva ställa klockan och din sköna hotellsäng vaknar du utvilad och till doften av nybryggt kaffe från frukostbuffén. Dubbelrummen vetter mot landsidan och är försedda med eleganta möbler av hög kvalitet. Alla rum har ett litet pentry med spis.

Faciliteter

- Restaurang
- Café
- Bar
- Spa
- Wi-Fi

Hitta hit

Det går regelbundna färjor från Trelleborg till Sassnitz, varifrån du når hotellet på cirka 45 minuter med bil. Närmaste flygplats är Hamburg. 
Nordperdstraße 2, 18586 Ostseebad Göhren, Rügen, Tyskland

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor