Portugisisk golfresort med spa

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa, Algarve, Portugal

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Falésia

Deluxe Twin-rum med poolutsikt

Albufeira

Falésia

Albufeira

Njut av golf- och spasemester på fin resort nära Algarvekusten, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -40% på marknadens priser ?
Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019. 

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Resort i Algarve med Portugals största spa och golfbana alldeles vid hotellet, inklusive frukost och mer

  • Golf och sköna dagar väntar: Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort är ett femstjärnigt hotell som är något alldeles extra. Här bor du i ett naturskönt område, alldeles intill golfbanan Pinhal och nära flera andra fina banor. Från balkongen på ditt hotellrum har du utsikt över poolområdet, den vackra trädgården och resortens fina vattenfall.

  • Börja dagen på bästa sätt: Njut av en härlig frukost ute på verandan på restaurang Mosqada. Träna en stund på det fräscha gymmet eller ta ett dopp i någon av poolerna innan det är dags att testa svingen. Avsluta dagen med ett glas portvin på Rubi Bar där det bjuds på levande musik och dans.

  • Njut på Portugals största spaanläggning: Spaet är exklusivt och futuristiskt inredd med vattenfall och zenträdgårdar. I den här rofyllda miljön kan du verkligen koppla av efter en dag på golfbanan eller i gymmet. Här kan du njuta av aroma-ångbastu, hydromassagepooler, isfontän och sköna innovativa behandlingar som får både din kropp och själ att må bra.

Faciliteter

- Spa
- Pooler
- Golfbana
- Restauranger och barer
- Fitnessrum

Hitta hit

Den internationella flygplatsen Faro ligger cirka 25 minuter bort med bil och vill du åka till Lissabon tar det cirka två timmar.
Rua da Torre de Água, Lote 4.11.1.B, 8125-615 Vilamoura, Portugal

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor