Hippt hotellkoncept i Miami

Generator Hostel Miami, Miami, USA

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

King-rum

King-rum

Twin-rum

Twin-rum

Coolt hotell i hjärtat av trendiga South Beach

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på hotellets priser ?
I resortavgiften ingår tillgång till cyklar och handdukar samt Wi-Fi.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 24 juli 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Avslappnat boende på hotellkoncept med pool bara några steg från stranden

Rum

Rummen på Generator Hostel Miami är modernt och stilrent inredda med mörkt trä, vita väggar och smakfulla inslag av klara färger. Twin-rummen är utrustade med två enkelsängar medan King-rummen har en bekväm king size-säng. Båda rumstyperna har ett eget badrum med dusch.

Faciliteter:

- Wi-Fi
- Platt-TV
- Dusch
- Kylskåp
- Telefon

Mat

Generator Hostel Miami har en restaurang, ett café och en bar som serverar mat, drycker och snacks hela dagen. På menyn hittar du rätter komponerade av kocken Daniel Roy som tidigare stod bakom grytorna på ikoniska Matador Room. Du befinner dig dessutom mitt i hjärtat av South Beach och på tröskeln till ett stort utbud av spännande restauranger i olika prisklasser.

Läge

Med hotellets läge mitt på Collins Avenue i South Beach har du nära till både stranden, shopping och Miamis berömda nattliv. Du promenerar till Miami Beach på två minuter och i närheten hittar du även Miamis Art Deco- distrikt, Lincoln Road Mall och Bass Museum of Art. Det tar runt en kvart att köra till Miamis internationella flygplats.
3120 Collins Avenue, Miami Beach, Florida 33140, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor