Historiskt hotell i NoMad

The Roger, New York, USA

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

Deluxe Queen- eller King-rum

Premier Dubbelrum

Premier King-rum

Ett historiskt hotell i NoMad med en restaurang med fokus på lokala råvaror

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -41% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 36 USD (plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. I avgiften ingår Wi-Fi, daglig cocktailtimme från 17.00-18.00, obegränsade lokala och inrikessamtal, samt tillgång till dygnetruntöppet fitnesscenter.

Notera att gäster måste vara över 21 år för att checka in.

Parkering finns tillgänglig mot en extra avgift på 65 USD per bil och natt, som betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 2 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Hotell i klassisk stil med elegant restaurang och moderna bekvämligheter i New Yorks NoMad-distrikt

Rum

Rummen är klassiska med moderna detaljer. Här finns svartvita fotografier av New York, moderna möbler och en LCD-TV med filmer och kabelkanaler. Sängarna har lyxiga duntäcken och sängkläder i egyptisk bomull och i badrummen står toalettartiklar från C.O. Bigelow. Deluxerummen har antingen queen- eller king size-säng, medan Premier Dubbelrummen har plats för upp till fyra personer.

Faciliteter:

- Stort skrivbord
- Läslampor
- Gourmet-minibar
- Strykjärn och strykbräda
- Värdeskåp

Mat

I frukostrummet kan du äta godsaker från lokala producenter som H&H Bagels, Petrossian och Ceci-Cela och middag serveras på The Parlour Bistro & Lounge, där de bland annat använder råvaror från Sarabeth’s Kitchen, Balthazar och Murray’s Cheese. Restaurangen är intim och elegant med tegelväggar och här kan du äta klassiska amerikanska rätter och dricka champagnecocktails. I området runt hotellet finns det många andra restauranger och marknader som Eataly och Midtown Easts nya Urbanspace Food Hall.

Läge


Hotellet ligger i NoMad (North of Madison) på Manhattan, alldeles vid Madison Square Park och nära flera tunnelbanelinjer. Här blandas gammalt med nytt och det är gångavstånd till sevärdheter som Times Square, Grand Central Station, Empire State Building och Union Square. Vill du se andra delar av New York är det bara att hoppa på tunnelbanan som tar dig till stadsdelar som SoHo, Financial District eller Brooklyn.

Bra att veta

Vänligen notera att en resortavgift på 36 USD (plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. Se "Mer information".
131 Madison Avenue, New York, New York 10016, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor