Aktiv vistelse i natursköna Åre

Holiday Club Åre, Åre

Upp till -48% Idag På utvalda erbjudanden.

Wellnessvistelse Wellnessvistelse

Unna dig en må bra-vistelse för kropp och själ

Mountain View-rum

Ristafallet

Familjesemester med friluftsliv, aktiviteter och bad i fjällen, inkl. frukost och middag som tillval

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -48% på hotellets priser ?
Lakansbyte och städning av rummen sker var tredje dag vid vistelser på tre nätter eller mer. 

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 11 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

En aktiv vistelse i Årefjällen med boende på ett hotell med upplevelsebad, gym och perfekt läge, inklusive frukost, tillgång till aktivitetsprogram samt middag som tillval

  • Träna, bada och må bra: Hotellets aktivitetsprogram Active Inclusive ser till att du aldrig har tråkigt. I badet kan du åka vattenrutschbana och plaska runt i de åtta poolerna bland strömmar, bubblor och vattenfall. Testa SUP-paddling, vattenlekar och familje-femkamp. Här finns även Season Saunas med olika varianter av bastu, samt behandlingsrum.

  • Ge dig ut i det spektakulära landskapet: På Holiday Club Åre får du tid till både avkoppling och aktiviteter. Beroende på säsong kan du bland annat ge dig ut på vandring och löpturer i den hänförande naturen. Gå på upptäcktsfärd med familjen och upptäck smultronställen med magiska utsikter över fjällen.

  • Gröna middagar på restaurangen Grow: Restaurangen lägger stort fokus på grönsaker och proteinrika, näringsrika råvaror som ger en mängder av energi inför morgondagens upplevelser. Gillar du pubstämning finns även O’Learys, som serverar mat som är inspirerad av det amerikanska köket.

Faciliteter

- Barnklubb
- SATS-gym
- Upplevelsebad
- Personlig träning (mot avgift)
- Två restauranger

Hitta hit

Hotellet ligger bara fem minuters promenad från Åres tågstation. Till flygplatsen Åre Östersund är det drygt en timmes bilfärd.

Bra att veta

Läs mer om Active Inclusive på Holiday Clubs hemsida.
Lakansbyte och städning sker var tredje dag för vistelse på över tre nätter.
Åre Strand, 830 13 Åre, Sverige

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor