Höstlovsresor

Undvik regn, blåst och mörker och åk på en av TravelBirds hänförande höstlovsresor! Vilken resa blir din?

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Höstlovet erbjuder utmärkta möjligheter att upptäcka destinationer både när och fjärran!

Använd dina lediga dagar för att uppleva något nytt, ta med familjen eller din käresta på en spännande höstlovsresa i år. Känner du för en kulturell stadsresa med museum- och teaterbesök? Vad sägs om en shoppingresa till evigt fascinerande New York? Ett äventyr i soliga storstaden Dubai? Eller kanske en rundresa till exotiska Georgien med enastående natur, utsökt mat och goda viner? Höstlovet är en utmärkt tidpunkt för både stadsresor i hela Europa och solsemestrar vid Medelhavet. Temperaturerna är ofta redan lite lägre i många delar av Europa vilket ger dig mer energi att vandra runt på stan hela dagen. Även exotiska resor lockas många under höstmånaderna. Välj din favorit bland våra höstlovsresor och se framemot en upplevelserik höst!

Europas städer

Höstlovet är ett perfekt tillfälle att upptäcka en ny stad, njuta av gemytliga temperaturer och varva museibesök med långa stadspromenader och goda middagar.

Särskilt städer i södra och östra Europa lämpar sig utmärkt för höstlovsresor - grip chansen och boka en ny upplevelse till hösten!

Hösten är en helt fantastisk årstid att upptäcka Europas skönhet och åka på en eller fler kulturfyllda citytrips! För den som vill skaffa en sista bränna innan vintern är en stadsresa till södra Europa ett utmärkt val. I städer såsom Malaga, Barcelona, Porto, Lissabon, Neapel, Aten och många fler kan du kombinera sol och uteserveringar med museum och kulturella stadsvandringar. Dessa städer kan vara väldigt heta om somrarna, så passa på att njuta av stadsvimlet under höstlovsresor istället!

Även Centraleuropas och Östeuropas städer brukar bjuda på härligt höstväder med varma temperaturer ända fram till slutet av oktober om man har tur! Vad sägs om att upptäcka barockstaden Prag, spaparadiset Budapest, historiska Sarajevo eller eleganta Skopje? Med direktflyg från Sverige till så många olika ställen i Europa ligger dessa vackra platser vid dina fötter!

Storsemester under höstlovet

Du kan även slå på stort och boka en längre resa till en exotisk destination under hösten.

Många sparar semestern till hösten och åker på en längre resa när högsäsongen har lagt sig.

Oförglömliga höstlovsresor väntar! Ta med kärestan eller hela familjen på ett spännande äventyr fullt av nya upplevelser, aktiviteter, kulturer och kulinariska läckerheter. Åk på en rundresa bland Vietnams risfält och tempel eller sola på Balis vackra stränder. Shoppa ny garderob i Dubai eller New York, eller bila i Kalifornien och besök nationalparker och storstäder! Den som är ute efter total avkoppling kanske vill njuta av livet på lyxhotell i Karibien eller i egen lägenhet på Kanarieöarna där solen garanterat skiner även när mörker och regn tagit över där hemma.

Det bästa med höstlovsresor

Låt dig inspireras inför din höstlovsresa

Drömmar och inspiration är en bra början för en lyckad resa! Hur vill du att din höst ska se ut?
  • Kläm in en sista semester med sol och strandliv i Europa innan det är för sent!
  • Spara semesterdagarna till hösten och åk iväg på en eftertraktad långsemester när kvällarna börjar mörkna hemma
  • Njut av kultur och shopping i din favoritstad eller boka en resa till ett helt nytt resmål - ett härligt sätt att starta hösten på!
  • Några av de stora höstlovsklassikerna i Europa är helt klart London, Berlin och Budapest - det är alltid rätt med en resa till dessa städer
  • Stora höstlovsfavoriter lite längre bort är Kanarieöarna, Dubai och New York - vilken resa blir din i år?
Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter