Höstresor

TravelBird erbjuder underbara höstresor för dig som behöver en paus i vardagen under den svenska hösten.

Erbjudanden

Välj avresedatum
0 erbjudande
Regn, rusk och kyla… Vi vet hur hösten i Sverige brukar vara!

Sommaren är slut, man är tillbaka på jobbet och vädret börjar bli tråkigare. Solen går ner tidigt, varma kläder kommer fram i garderoben och löven börjar få en annan färg. Vi vet alla hur det känns.. Man börjar tänka tillbaka på sin sommar - på allt det roliga man gjort. Vädret var bättre, man åt god mat, umgicks med familj och vänner. Ibland hittade man på roliga aktiviteter och vissa dagar slappade man bara i hängmattan. Kanske spenderades en del av sommaren utomlands där man fick uppleva en annan kultur och andra miljöer. Oavsett hur sommaren såg ut har nog många tänkt tanken att nu är det ett helt år kvar tills nästa sommar…

Höstresor är därför den perfekta resan att göra för att få en paus från Sveriges höstväder! Det finns olika varianter av höstresor till många olika destinationer, du kan även välja att åka några dagar eller över en längre period. Många väljer att förlänga sommaren och åker till solen för att spendera lata dagar på en strand medan andra väljer att åka till en livlig storstad för både shopping och sightseeing. Det finns även höstresor för den som vill utföra roliga aktiviteter under sin resa - då kan man även passa på att testa något man aldrig tidigare gjort! Höstresor är perfekt för dig som känner att du behöver en paus i din vardag och kan på så sätt komma tillbaka med ny och härlig energi!

Storstäder

Upptäck en ny stad under hösten!

Har du länge velat besöka en ny stad - gör det under hösten!

Även om man har sina favoritdestinationer är det alltid roligt att upptäcka något nytt. Kanske har du velat besöka en stad under en längre tid men att du inte riktigt kommit till skott och bokat. Höstresor är därför det perfekta tillfället att åka till en ny stad och upptäcka något nytt. Man kanske inte har möjlighet att vara ledig under en längre period - det gör ingenting! Du har många häftiga och spännande storstäder runt om i Europa som passar perfekt att resa till under hösten. Varför inte upptäcka spännande Prag, Rom eller Krakow. Eller känns livliga London eller romantiska Paris som en mer passande destination? Om du inte vill åka en längre sträcka finns även härliga Köpenhamn nära! Europa har mycket att erbjuda så du behöver inte resa allt för långt för att upptäcka något nytt, allt beror på dina intressen och behov!

Även om hösten kanske kommit till många av städerna i Europa så är det en annan sak när man är utomlands. Du får uppleva något nytt och ta del av en miljö som är något annat än hemma i Sverige. Men skulle du vilja resa längre under hösten finns det även mycket utanför Europa att upptäcka. New York är en destination som kan erbjuda mycket att både se och göra och du skulle inte ha en tråkig sekund! Oavsett om du väljer att stanna i Europa eller resa till en annan destination så kommer du inte bli besviken! Storstäder världen över erbjuder ett stort utbud av butiker om du är intresserad av shopping under din resa. Det är ett perfekt tillfälle att uppdatera din höstgarderob och bli redo för vädret hemma i Sverige!

Solresor

Förläng sommaren med en resa till solen!

Saknar du sol och värme allt för mycket - gör en höstresa till solen!

Längtar du redan efter sol och bad? Att gå runt i sommarkläder och sandaler? Eller valde du att spendera sommaren i Sverige och känner att du inte fick tillräckligt med soliga dagar? Då är en höstresa till solen verkligen något för dig! Höstresor till sol och värme behöver inte betyda att du behöver resa allt för långt bort - såklart beror det mycket på när under hösten du väljer att göra din resa. Men för den som vill fly undan den gråa vardagen i Sverige under hösten finns det många destinationer runt om i Europa som kan göra din höstresa till den bästa! Spanien, Portugal och Italien har mycket att erbjuda, eller kanske känner du för att upptäcka Grekland eller Malta. Om du istället är ute efter riktigt varmt klimat och vill åka på en längre resa kanske destinationer utanför Europa lockar ännu mer. Du kanske aldrig upptäckt Bali, Thailand eller Mexiko. Eller känns USA som ett mer spännande resmål? Valmöjligheterna är många även under hösten och oavsett destination är det ett perfekt tillfälle att fylla på förrådet med D-vitamin. En resa till sol och värme kommer inte göra dig besviken!

Aktivitetsresor

Roliga aktiviteter utomlands.

Vill du testa på något nytt under hösten - varför inte göra det utomlands!

Sommaren är slut och du känner för att fly Sveriges höstväder. Du kanske inte känner för att ligga på en strand eller promenera runt en storstad.. Lugn! Det finns många roliga destinationer där roliga aktiviteter under resan står i fokus. Beroende på intresse eller om du bara vill testa något nytt, finns det höstresor som passar alla smaker! Resor där man får utföra olika aktiviteter är alltid roligt och det kan handla om alltifrån sport, kultur och natur. Är kultur och historia något du är intresserad av ska du passa på att ta del av vad din destination har att erbjuda! Lär dig mer om staden du befinner dig i, besök museum, försök dig på språket eller fokusera på lokala maträtter! För den som är intresserad av golf har man möjlighet att spela på banor världen över. Det är perfekt för dig som vill förlänga golfsäsongen och spela utan att störas av regn! Naturupplevelser kanske lockar mer och då skulle en vandringsresa i Alperna passa dig perfekt då du kan andas in frisk luft och ta del av en magisk miljö. Yoga kanske är något du alltid velat lära dig och varför inte göra det under din höstresa! Du kan sedan ta med dig dina nya kunskaper hem till Sverige och hitta rätt andning hemma i vardagen. Men om du istället vill åka utomlands och bara ta det lugnt så kan du hitta många destinationer som erbjuder härliga spahotell. Unna dig massage och bara njut av att komma bort från Sveriges höstväder. Du kommer garanterat komma hem både avslappnad och utvilad!

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter