Må bra-vistelse vid Gardasjön

Hotel Acquaviva del Garda, Desenzano del Garda, Italien

Parview-rum

Rum med balkong på spahotell vid Gardasjöns strand, inklusive frukost, spatillgång och mycket mer

Hotel Acquaviva del Garda är beläget vid Gardasjöns södra strand, ungefär mittemellan Milano, Parma och Venedig. Hotellet är omgivet av en stor lummig park, med flera utomhuspooler. Inomhus hittar du ett rofyllt spa där du kan koppla av med bland annat bastu, olika typer av vattenterapi samt ett brett utbud av härliga behandlingar för ansikte och kropp.

Hotellets restaurang serverar välbalanserade och smakrika specialiteter från Italien och regionen Brescia. Till maten kan du beställa ett glas ekologiskt och/eller lokalproducerat vin och i loungebaren erbjuds välblandade cocktails samt noga utvalda aperitifer. Efter en god middag och tillhörande sängfösare är det så dags att dra sig tillbaka till sitt ljusa och stilrent inredda rum. Flera av rummen är försedda med balkong och utsikten vetter antingen mot sjön eller mot hotellets vackra trädgård.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor