Minimalistiskt hotell i Barcelona

Hotel Advance, Barcelona, Spanien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Barcelona

Hotel Advance

Ett historiskt hotell med designfokus i centrala Barcelona, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -32% på marknadens priser ?
Boende i ett Comfort Dubbelrum, inklusive frukost.

Vänligen notera att en stadsskatt på 1,21 EUR per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 7 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Bo mitt i Barcelona med gångavstånd till La Rambla, gotiska kvarteren samt hamnens restauranger och badstranden, inklusive frukost

  • En harmonisk sovplats: Hotel Advance bjuder på fräscha, tysta rum där du vilar inför dagens alla äventyr eller sover ut efter en kväll på stan. Hotellet är ett lite mindre boutiquehotell som passar perfekt för den som vill bo lugnt men ändå ha nära till vad staden har att erbjuda.

  • Omge dig med vackra vyer: Tack vare designern Santi Nins arbete har hotellets historiska interiör fått en minimalistisk touch med öppna ytor, marmorgolv och eleganta möbler. Byggnaden, som en gång var hem till Marqueses de Framis, har anor från 1888 och den historiska charmen har bevarats, med bland annat ursprungliga snidade trädörrar.

  • Låt det spanska köket tysta mun: Hotellet har ingen egen restaurang utöver frukostserveringen, men det kompenseras mer än väl av utbudet av restauranger i kvarteret. Hotellpersonalen hjälper dig gärna med bordsbokning. Passa på att frossa i tapas, sangria och allt som hör det spanska köket till.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Frukostmatsal
- Rumsservice

Hitta hit


El-Prat ligger ungefär 45 minuter bort med kollektivtrafiken.
Carrer Sepúlveda, 180, 08011 Barcelona, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor