Miljövänligt hotell i vackra Baskien

Hotel Arima, San Sebastian, Spanien

Upp till -52% Idag På utvalda erbjudanden.

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Koppla av på miljövänligt hotell med takpool i vackra San Sebastian, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -52% på marknadens priser ?
Parkering finns tillgänglig utan extra kostnad (reservation krävs).

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 3 september 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Miljövänligt hotell i skandinavisk stil nära både naturupplevelser och sightseeing, inklusive frukost

  • Bli ett med naturen: Hotellet ligger i en vacker, nordisk-inspirerad byggnad som på ett spännande sätt smälter samman med den omgivande Miramonskogen. Allt på Hotel Arima utgår ifrån deras gröna filosofi där miljötänk, estetik och innovation står i fokus. Checka in och känn hur harmonin infinner sig automatiskt.

  • Ett paradis för gourmeter: Baskien anses av många vara den bästa matregionen i världen och kan skryta med att ha fler Michelin-stjärnor per capita än någon annan plats. Förbered dig på kulinariska sensationer i världsklass. På hotellet är allt som serveras noga utvald för att så liten påverkan på klimatet som möjligt.

  • Vackra omgivningar: Börja dagen med att ta en promenad i den omgivande Miramonskogen eller delta i ett av hotellets yogaklasser. På eftermiddagen kan du ta hotellets transfer till La Concha som är en lång och bågformad sandstrand. Den beskrivs ofta som en av Europas bästa stränder och är absolut värd ett besök.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Takpool
- Gym
- Yogaklasser
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotell Arima ligger 25-30 minuters körning från San Sebastiáns flygplats. San Sebastians centrum når du på cirka 15 minuter med bil och till stranden erbjuder hotellet bekväm transfer.
Paseo de Miramón, 162, 20014 San Sebastián, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor