Avkopplande vuxenhotell på Mallorca

Hotel Bahia Cala Ratjada, Mallorca, Spanien

Upp till -46% Idag På utvalda erbjudanden.

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum med balkong

Lugna dagar på Mallorcas östkust, inkl. halvpension, en flaska vin och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -46% på marknadens priser ?
Vänligen notera att en miljöskatt på upp till 4 EUR per person och dag (beroende på reseperiod och hotelltyp) tillkommer och betalas direkt till hotellet. Skatten gäller endast gäster över 16 år och sänks med 50 % efter nionde natten av vistelsen.

Vänligen notera att hotellet inte är husdjursvänligt.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda med leverantörens hemsida eller marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 12 augusti 2019.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Njut av sol, bad och avkoppling på ett vackert designat hotell på östra Mallorca, inklusive halvpension, välkomstdrink, en flaska vin och mer

  • Unna dig lite välförtjänt välbefinnande: Hotellet har en relaxavdelning där du kan sjunka ner i jacuzzi eller ta en paus i bastun efter en dag full av intryck. Vill du sätta lite extra guldkant på vistelsen kan du boka in en massage eller skönhetsbehandling av hotellets erfarna terapeuter.

  • Ta det pianissimo vid poolen: På R2 Bahia Cala Ratjada är atmosfären lugn och harmonisk, med vackra inredningsdetaljer och snyggt utformade allmänna utrymmen. Vakna upp utvilad i det ljusa rummet och njut av barnfria dagar vid den runda poolen med en kall öl och en god bok i vardera hand.

  • Upptäck det mallorkinska köket: På hotellets bufférestaurang serveras internationella rätter liksom mallorkinska specialiteter. Vid fint väder (som det är 300 dagar om året på Mallorca) kan du avnjuta maten ute på terrassen. Det finns även en poolbar som erbjuder enklare rätter och alla sorters förfriskningar.

Faciliteter

- Restaurang
- Poolbar
- Spa
- Pool
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

R2 Bahia Cala Ratjada ligger på Mallorcas östkust. Till Palma de Mallorcas flygplats tar det ungefär en timme med bil.
Avda. Floreal, s/n, 07590 Cala Ratjada, Mallorca, Spanien

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på (0046) 0850598803 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Bli medlem kostnadsfritt

…för att se våra priser och tillgänglighet

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor